SuperSport Kup

BSK – RIJEKA 2:1 KRAJ! Katastrofa u Bijelom Brdu, Rijeka ispala u osmini finala Kupa od drugoligaša!

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Riječka priča u Kupu je ove godine brzo završila. Susret je riješio pogodak Pudića u 75. minuti kod kojeg je kiksala gostujuća obrana



RIJEKA Nogometaši Rijeke danas kod Bijelog Brda u osmini finala Kupa traže plasman u sljedeći dio natjecanja. Riječani nakon prvenstvene pobjede protiv Varaždina traže nastavak pozitivnog niza, a ne smiju si dopustiti kiks, kao što je bilo u Kutini kada su tek nakon drame penala riješili susret Kupa.


Cosmi je odlučio krenuti sa Zlomislićem na vratima, dok je u prvoj postavi i Halilović, koji je donedavno imao upalu pluća te se sada ponovo vraća u momčad. Na klupi su inače standardni članovi prve postave, Labrović, M. Pavlović, Frigan… Vrančić je trebao krenuti umjesto Hodže, ali se ozlijedio na zagrijavanju.



90+4. minuta KRAJ! Senzacija u Kupu, ako se s Rijekom to danas i može nazvati senzacijom. Bijeli su u osmini finala Kupa poraženi od drugoligaša Bijelog Brda. Riječka priča u Kupu je ove godine brzo završila. Susret je riješio pogodak Pudića u 75. minuti kod kojeg je kiksala gostujuća obrana. BSK-u je ovo povijesni plasman u četvrtfinale Kupa…




90. minuta Cosmi mijenja, ušao je sada i Karrica umjesto Smolčića, ali Riječani su sve bliže ispadanju iz Kupa…


75. minuta GOL! Nevjerojatno, Rijeka gubi u osmini finala Kupa i na rubu je ispadanja od drugoligaša. Domaći su povukli još jednu kontru, Sunday je prošao dvojicu igrača Rijeke i odigrao za Pudića, koji je bio u potpunosti sam te je lagano poentirao s ruba kaznenog prostora.


68. minuta Smolčić je izbacio ubačaj domaćina, ali lopta je otišla malo pored gola, bilo je opasno pred vratima Zlomislića.


62. minuta Dobra akcija Bijelih s desne strane, ubacio je Grgić, Frigan je nakratko uspio doći do lopte, ali je vratar BSK-a izašao s gola i zaustavio loptu.


Foto E. PRODAN


47. minuta Opet su agresivno krenuli domaći igrači, Sunday je krenuo u kontru i u kaznenom prostoru pokušao proigrati Čikvara. Akcija je bila opasna, ali nije bilo kvalitetnog završnog udarca od strane BSK-a.


46. minuta Počelo je drugo poluvrijeme, izašli su Obregon i Halilović, a ušli Frigan i Djouahra.


45+1. minuta Kraj prvog dijela.


41. minuta Ubačaj Grgića je stigao do Halilovića, ali je njegov udarac blokiran.


11. minuta GOL! Brzo je domaćin vratio utakmicu na početak, Tokich je dobio loptu na rubu šesnaesterca, sjurio se unutra pored riječkih igrača i poentirao…


7. minuta GOOOL! Lunetta je glavom poentirao nakon ubačaja iz kuta, golman domaće ekipe je slabo reagirao.


4. minuta Rijeka se spasila! Skoro su domaći zabili pogodak, točnije Zlomislić je dobrom obranom spasio Bijele. Plazonja je fantastično ubacio za Čikvara koji se nalazio na drugoj vratnici odmah pored vratara Rijeke, koji je srećom bio spreman.


1.minuta Počeo je susret u Bijelom Brdu.


BSK – RIJEKA 2:1


Igralište BSK-a. Sudac: Jakov Titlić (Hrvace). Strijelci: 0:1 Lunetta (7′), 1:1 Tokich (11′), 2:1 Pudić (75′). Žuti kartoni: Mišić, Pušić (BSK).


BSK: Đilaš, Tomašević, Sunday, Pušić, Čikvar, Tokich, Benić, Župan, Dobrijević, Mišić, Plazonja.


RIJEKA: Zlomislić, Obregon, Halilović, Vukčević, Krešić, Hodža, Selahi, Smolčić, Grgić, D. Pavlović, Lunetta.