Tenis

Borna Ćorić uspješan u Cincinnatiju, svladao je Amerikanca u prvom kolu

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Ćorić je u ovom dvoboju napravio samo tri neiznuđene pogreške, a njegov suparnik 12, a presudio je bolje odigran 'tie-break' u prvom te jedan oduzeti servis u drugom setu



CINCINNATI Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP – 16.) nastavio je svoj pobjednički niz na ATP Masters 1000 turniru u Cincinnatiju, na kojem brani prošlogodišnji naslov, pobijedivši u prvom kolu Amerikanca Sebastiana Kordu (ATP – 30.) sa 7-6 (5), 6-4 u meču koji je započeo sinoć, a završen danas poslijepodne.


Do prekida je došlo kad je Ćorić imao set i ‘break’ prednosti (4-3), a nastavak je potrajao svega desetak minuta. Hrvatski tenisač je bez izgubljenog poena držao servis za 5-3, potom je Korda uzvratio istom mjerom, da bi u desetom gemu Ćorić realizirao prvu meč-loptu, ne dopustivši 23-godišnjem Amerikancu priliku za povratak.


Ćorić je u ovom dvoboju napravio samo tri neiznuđene pogreške, a njegov suparnik 12, a presudio je bolje odigran ‘tie-break’ u prvom te jedan oduzeti servis u drugom setu. Borna je realizirao sve tri prilike za ‘break’, a Korda dvije od tri.




Ćorićev sljedeći suparnik bit će pobjednik dvoboja između Poljaka Huberta Hurkacza (ATP – 20.) i Australca Thanasija Kokkinakisa (ATP – 78.).