PRVA HNL

Bjelica nakon treće utakmice u nizu bez pobjede: “Trenutno smo u fazi gdje nas kažnjavaju za minimalne greške”

Portal Novi list

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

"Zaslužen bod, bili smo u prvom poluvremenu bolja momčad, nismo im puno dozvolili. Trenutno smo u jednoj fazi gdje nas kažnjavaju za minimalne greške, a nama je jako teško zabiti gol. Mogu biti zadovoljan kako se moja ekipa ponašala na terenu. Zaslužili smo bod", rekao je nakon utakmice Nenad Bjelica



RIJEKA U susretu osmog kola Prve HNL Lokomotiva i Osijek su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrali 1-1.


Lokomotiva je povela u 71. minuti golom Marka Dabre, a samo četiri minute kasnije Osijek je ostao s igračem manje nakon što je isključen Ivan Fiolić. Kada se već činilo kako će domaćin slaviti, Mihret Topčagić je u drugoj minuti  nadoknade zabio za 1-1.


Bila je to utakmica koju su oba sastava dočekala s dva uzastopna poraza. Osijek je izgubio od Istre 1961 i Dinama, a Lokomotiva od Dinama i Gorice.




“Zaslužen bod, bili smo u prvom poluvremenu bolja momčad, nismo im puno dozvolili. Trenutno smo u jednoj fazi gdje nas kažnjavaju za minimalne greške, a nama je jako teško zabiti gol. Mogu biti zadovoljan kako se moja ekipa ponašala na terenu. Zaslužili smo bod“, rekao je nakon utakmice Nenad Bjelica, trener Osijeka.