Ćamila Mičijević

Bivša igračica Zameta zabila je pet pogodaka Srbiji: “Presretne smo, ali i iscrpljene”

Portal Novilist.hr

Ćamila Mičijević/Stanko Gruden / kolektiff

Ćamila Mičijević/Stanko Gruden / kolektiff

Uspjeli smo zaustaviti njihove glavne igračice, odigrali odličnu 3-2-1 zonu. Uspjeli smo zaustaviti zadnji napad s igračicom manje i što drugo reći nego - skidam kapu curama - zadovoljan je i hrvatski izbornik



RIJEKA Hrvatske su rukometašice nastavile s uspjesima na Europskom prvenstvu, svladale su Srbiju u dramatičnoj završnici, a bivša rukometašica Zameta Ćamila Mičijević s pet je pogodaka bila druga najefikasnija hrvatska igračica.


– Osjećamo se predobro, fenomenalno, presretne smo, ali smo pomalo iscrpljene i psihički i fizički. Napravile smo ogroman posao u prvoj fazi, sad ćemo se odmoriti tri dana, smiriti. Znamo što nas čeka u drugoj fazi, dat ćemo sve od sebe – rekla je Ćamila Mičijević.


I izbornik Nenad Šoštarić izrazio je zadovoljstvo…




– Ovo je još jedna utakmica koja je iziskivala srce. Srbija je jaka ekipa, sve igračice igraju u velikim klubovima, a nama je ovo treća jaka utakmica u nizu. Logično da je bilo pogrešaka, normalno da odlučuje i taj kondicijski dio. Uspjeli smo zaustaviti njihove glavne igračice, odigrali odličnu 3-2-1 zonu. Uspjeli smo zaustaviti zadnji napad s igračicom manje i što drugo reći nego – skidam kapu curama – zadovoljan je Šoštarić.