Dogovoren sastanak

Barcelona nije odustala od Danija Olma, bivši igrač Dinama na zimu bi mogao postati član katalonskog kluba

Portal Novilist.hr

Dani Olmo/Foto: Reuters

Dani Olmo/Foto: Reuters

Prema pisanju katalonskog Mundo Deportiva, Barcelona i Leipzig su zakazali sastanak kako bi dogovorili prelazak Olma u Barcelonu u zimskom prijelaznom roku. Iako, problem bi mogao nastati zbog visine odštete



RIJEKA Bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo zadnjeg je dana prijelaznog roka zamalo postao član velike Barcelone. Leipzig je odbio ponudu Katalonaca, ali čini se kako oni neće odustati.


Prema pisanju katalonskog Mundo Deportiva, Barcelona i Leipzig su zakazali sastanak kako bi dogovorili prelazak Olma u Barcelonu u zimskom prijelaznom roku. Iako, problem bi mogao nastati zbog visine odštete.


Leipzig traži čak 75 milijuna eura za svojeg veznjaka, što Barca ne može platiti zbog financijskog fair-playa. U tom bi se slučaju klubovi mogli dogovoriti o posudbi uz uvjet da Katalonci otkupe Olmov ugovor. Španjolski reprezentativac navodno je bez previše razmišljanja prihvatio ugovor Barcelone koji je stigao posljednjeg dana prijelaznog roka, ali Leipzig nije imao vremena pronaći njegovu zamjenu te je taj posao propao.