Atletika

Atletičarka Kvarnera osvojila srebro u štafeti na Dvoranskom prvenstvu Balkana

Ivana Vaupotić

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Hrvatski atletičari osvojili su sedam odličja u Istanbulu, prvo ime reprezentacije bila je Nina Vuković (Zagreb), koja je pobjedu na 800 metara garnirala sedmim rezultatom ove zime u Europi i osobnim rekordom



RIJEKA Nicole Milić, atletičarka Kvarnera, osvojila je srebro u štafeti 4 x 400 metara na seniorskom Dvoranskom prvenstvu Balkana u Istanbulu. Hrvatska štafeta u sastavu Lorena Faktor, Olja Galić, Klara Andrijašević i Nicole Milić do srebra je dotrčala za 3:54.54 minute. Atletičarka kluba s Kantride trčala je i u utrci na 400 metara u kojoj je zauzela četvrto mjesto (55.8).


Hrvatski atletičari osvojili su sedam odličja u Istanbulu, prvo ime reprezentacije bila je Nina Vuković (Zagreb), koja je pobjedu na 800 metara garnirala sedmim rezultatom ove zime u Europi i osobnim rekordom od 2:01.75 minuta.


Zlato je osvojio i Luka Ćurković u dalju (7,81). Dvama srebrima okitila se Mia Wild, koja je postala viceprvakinja Balkana na 60 metara (7.42) i na 60 metara prepone (8.13), na drugu stepenicu pobjedničkog postolja stala je i muška štafeta 4 x 400 metara u sastavu Lukas Cik, Marino Bloudek, Vito Kovačić i Roko Farkaš (3:23.69), dok je Ivan Horvat osvojio broncu u skoku motkom (5,20).