Obilježio susret

Argentinac za povijest: Messi u prijateljskoj utakmici Gaučosa probio granicu od sto golova

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

U 20. minuti utakmice Messi je zabio za 1-0 na ovom prijateljskom susretu te svoj jubilarni stoti u karijeri, a potom je tijekom prvog poluvremena dodao još dva, uz jednu asistenciju, za novi veliki doseg u veličanstvenoj karijeri



SANTIAGO DEL ESTERO Nogometaši Argentine, aktualni svjetski prvaci, svladali su Curacao 7-0 u prijateljskom ogledu kojeg je obilježio najbolji argentinski nogometaš Lionel Messi.


Prije ove utakmice Messi je, kao najbolji strijelac argentinske reprezentacije svih vremena, na kontu imao 99 pogodaka. Protiv Curacaa je probio granicu od 100 golova. Postigao je tri nova pogotka te je trenutačno na 102 pogotka u karijeri čime je uz Cristiana Ronalda postao jedini aktivni nogometaš na svijetu koji je za nacionalnu reprezentaciju postigao više od 100 golova.


U 20. minuti utakmice Messi je zabio za 1-0 na ovom prijateljskom susretu te svoj jubilarni stoti u karijeri, a potom je tijekom prvog poluvremena dodao još dva, uz jednu asistenciju, za novi veliki doseg u veličanstvenoj karijeri.




Na ovom susretu još su po jedan pogodak postigli Nicolas Gonzalez, Enzo Fernandez, Angel Di Maria i Gonzalo Montiel.