Liga prvaka

Ante Čačić uoči Ludogoreca: “Želi se napraviti nemir, sve to dolazi iz medija, ali slažem se da moramo izgledati bolje”

Hina, Portal Novilist.hr

Ante Čačić/Foto PIXSELL

Ante Čačić/Foto PIXSELL

Još nismo izgubili utakmicu, Dinamo sve drži pod kontrolom. Znam da je ljestvica kad je Dinamo u pitanju visoko podignuta. Slažem se da možemo bolje izgledati i izgledat ćemo - kaže ČačićZAGREB Očekujem stabilan Dinamo koji je odlučan da pobijedi, izjavio je u ponedjeljak uoči uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca trener ‘plavih’ Ante Čačić.


“U prvoj utakmici domaćin je učinio sve da dođe do izvjesne prednosti, u tome nije uspio, a siguran sam da neće uspjeti niti ovaj put. Očekujem stabilan i siguran Dinamo koji će imati veliku potporu naših vjernih navijača. Poslije utakmice u Varaždinu imali smo četiri dana za odmor. U dobrom raspoloženju očekujemo dvoboj, pred nama je suparnik za respekt, imaju kontinuitet osvajanja naslova prvaka i sudjelovanja u skupinama UEFA-inih natjecanja, ali ponavljam, Dinamo ulazi odlučan da pobijedi i potvrdi plasman u play-off”, rekao je Čačić na konferenciji za novinare najavivši da će njegovi igrači igrati istu utakmicu kao u Bugarskoj prije tjedan dana.


“Bit će to ista utakmica kao prva u Bugarskoj. Oni su željeli doći do prednosti, ali nisu uspjeli. Sad su u rezultatskom minusu. Ali, rekao sam i u najavi, imaju peh da su naišli na Dinamo, imamo europsko iskustvo. A, i ja imam iskustvo s njima od prije deset godina. Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, vjerujem da ćemo biti dovoljno staloženi i pripravni. Rezultat je dobar, igra može i treba biti bolja, tu se mogu složiti. Siguran sam da će i igračima biti lakše što vrijeme više bude odmicalo”, rekao je Čačić, koji se nadovezao i na pojedine tekstove u medijima.
“Neke stvari ne razumijem. Sve te stvari kreću iz pojedinih medija. Još nismo izgubili utakmicu, Dinamo sve drži pod kontrolom. Znam da je ljestvica kad je Dinamo u pitanju visoko podignuta. Slažem se da možemo bolje izgledati i izgledat ćemo. Na dobrom smo putu. Tolerancije prema Dinamu ne postoje, želi se napraviti nemir, stalna destrukcija”, rekao je Čačić pa dodao:


Uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv bugarskog Ludogoreca igra se u utorak u 20 sati na maksimirskom travnjaku. Dinamo je u prvoj utakmici u Razgradu pobijedio 2-1, a ukupni pobjednik ovih dvaju ogleda plasirat će se u play-off dok će poraženi nastaviti europska iskušenja u doigravanju Europa lige.