SJAJAN NOGOMETAŠ I ČOVJEK

Andrej Kramarić svojoj Rijeci darovao dres u kojem je igrao na Svjetskom prvenstvu

Edi Prodan

On dakako nije zaboravio da ga je upravo Rijeka dovela do reprezentativnih visina, da je riječ o gradu i klubu koji su mu pomogli da stasa u jednog od najboljih hrvatskih nogometaša.



Iako je Rijeka kao grad u cijelosti ignorirala činjenicu da je i ona bila dio mozaika uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije u Kataru – Ivica Ivušić kao igrač, Mladen Pilčić kao ekonom, Marko Cvijanović kao dio HNS-ovog tima, na kraju krajeva i Alen Raspor kao vozač koji ih je preveo iz zračne luke do centra Zagreba – ima onih koji se Rijeke sjete u svim, pa i ovim svečarskim prigodama.


Riječ je dakako o Andreju Kramariću, sjajnom nogometašu, strijelcu i na ovom prvenstvu, ali prije i iznad svega dobrom i pristojnom čovjeku. On dakako nije zaboravio da ga je upravo Rijeka dovela do reprezentativnih visina, da je riječ o gradu i klubu koji su mu pomogli da stasa u jednog od najboljih hrvatskih nogometaša.


Upravo zato što se takve ljubavi i emocije ne zaboravljaju, Krama je Rijeci poslao svoj dres, onaj koji je nosio u osmini finala protiv Japana. Ubuduće će krasiti vitrine Rujevice, a sigurni smo, da se organizirao doček u Rijeci, a mogao je skoro bez ikakvih troškova u sklopu adventskih događanja na Trgu 128 brigade ili onom Riječke rezolucije, kako bi na njemu bio i Andrej Kramarić. Jer da, on je također reprezentativac – iz Rijeke.