Tenis

Ana Konjuh poražena od 160. tenisačice svijeta u drugom kolu WTA turnira u Kazahstanu

Hina

Ana Konjuh/Foto: REUTERS

Ana Konjuh/Foto: REUTERS

Ovo je bio drugi međusobni ogled Konjuh, koja je 77. tenisačica svijeta, i Gasanove, 160. na WTA ljestvici, i druga pobjeda ruske tenisačice



NUR-SULTAN Hrvatska tenisačica Ana Konjuh poražena je u srijedu u drugom kolu teniskog WTA turnira u Nur-Sultanu, bolja od nje je nakon dva sata i 37 minuta sa 2-6, 7-6(4), 6-2 bila Ruskinja Anastasia Gasanova.


Prvi je set Konjuh lako dobila sa 6:2 nakon što je suparnici tri puta uzela servis, a svoj izgubila jednom. U drugom setu koji je trajao sat i 19 minuta svaka je tenisačica po jednom izgubila svoj servis, a set je odlučen u tie breaku. U trećem setu, Konjuh je odmah na početku izgubila svoj servis i Ruskinja je zadržala prednost do kraja.


Konjuh je servirala tri asa, a Gasanova dva, no hrvatska je tenisačica napravila sedam dvostrukih pogrešaka. Svaka je tenisačica po pet puta gubila svoj servis a Ruskinja je imala čak 21 priliku za break.




Ovo je bio drugi međusobni ogled Konjuh, koja je 77. tenisačica svijeta, i Gasanove, 160. na WTA ljestvici, i druga pobjeda ruske tenisačice.