Još se ne znaju detalji

Margot Robbie glumit će u novom filmu Wesa Andersona

Hina

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Nekoliko glumaca iz ranijih Andersonovih projekata također će glumiti u novom filmuAustralska glumica Margot Robbie, trenutno slavna po ulozi Harley Quinn u filmu „The Suicide Squad“, glumit će u idućem projektu redatelja Wesa Andersona.


Andersonov film čiji naslov još uvijek nije poznat trebao bi krenuti sa snimanjem krajem kolovoza u Španjolskoj, prenosi Hollywood Reporter.


Nekoliko glumaca iz ranijih Andersonovih projekata također će glumiti u novom filmu, uključujući Adriena Brodyja, Billa Murraya i Tilde Swinton. Sa slavnim redateljem će prvi put surađivati i oskarovac Tom Hanks.
O novom Andersonovom projektu ne zna se puno. Taj redatelj, poznat po filmovima „Grand Budapest Hotel“ i „Kraljevski Tenenbaumi“, zadnje je snimio dramsku komediju „Francuski otpravnik“ koja je u srpnju prikazana u Cannesu.


Za 31-godišnju Robbie Anderson je novo ime na listi velikih redatelja s kojima je surađivala, nakon Martina Scorsesea, Quentina Tarantina i Jamesa Gunna.


Ona trenutno snima povijesnu dramu „Babylon“ s Bradom Pittom, a pojavit će se i u novom filmu Grete Gerwig „Barbie“.


Robbie je 2018. bila nominirana za Oscara za ulogu klizačice Tonye Harding u filmu „Ja, Tonya“ te 2020. za ulogu u filmu „One su bombe“.