»Kupit ću nam sat«

Željko Bebek ima pjesmu u finalu Cesarice

Ivana Kocijan

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

"Svi instrumentalisti i autori dali su svoj maksimum, a ja sam ih kao i uvijek od srca otpjevao", poručio je Bebek.Na pola puta ovogodišnjeg izdanja nagrade publike za hit godine, još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu. U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: »Ja još uvijek imam istu želju« Nine Badrić, »Kupit ću nam sat« Željka Bebeka, »Ostani dite« Luke Nižetića, »Putujemo i kad stojimo« Massima te »Sna’ću se ja« Doris Dragović.


Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma Željka Bebeka koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Mario Mihaljević. »Kad slušate glazbu, ne slušajte je usput, već joj posvetite pažnje barem onoliko koliko ona traje. Svi glazbenici koji su radili na njoj su potrošili sate u studiju da bi ona zvučala onako kako je vi čujete.


Svi instrumentalisti, autori, posebno autor glazbe i aranžmana svih pjesama te glazbeni producent i moj prijatelj Branimir Mihaljević dali su svoj maksimum, a ja sam ih kao i uvijek od srca otpjevao«, poručio je Bebek.