I May Destroy You

Za ovu seriju pjevačica Adele kaže da je najbolje što je posljednjih godina pogledala na ekranu

S.M.

Foto/Adele

Foto/Adele

Kaže da još nikada nije osjetila toliko emocija odjednom.Adele je nedavno pohvalila seriju “I May Destroy You” scenaristice i glumice Michaele Coel koja se u Velikoj Britaniji može gledati na BBC-iju, a u SAD-u na HBO-u, prenosi JustJared.


Fokus serije je na Arabelli (Coel), bezbrižnoj i samouvjerenoj Britanki koja ima grupu divnih prijatelja, dečka u Italiji te karijeru spisateljice koja cvijeta. No, kada joj netko ubaci drogu u piće, morat će preispitati i ponovno izgraditi svaki dio svoga života.


“‘I May Destroy You” je najbolja stvar koju sam vidjela na britanskoj televiziji posljednjih godina! Pogledajte ju, odmah! Kompletna je, neugodna, urnebesna, ali nevjerojatno tužna i onda neugodna…. i onda vas natjera da se nakašljete bez razloga i da pristavite čaj, bez razloga.
Možda ćete se pretvarati da morate na toalet, a zatim će vas nešto zasvrbjeti, a onda ćete pitati svoje frendice ono što ranije niste. A onda će vam se trčati na ulicu i smijati toliko glasno da ćete početi plakati satima.


Nikada nisam osjetila toliko emocija odjednom! Apsolutno fantastično! Michaela Coel, ubila si“, raspisala se Adele na svom Instagramu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Adele (@adele)Coel je mnoštvo fanova dobila svojom serijom “Chewing Gum”, a glumila je i u Netflixovoj “Black Earth Rising”.