Novonormalna dodjela

Voditelji ovogodišnje dodjele nagrade Emmy u hazmat odijelima: Izgledaju poput onih svečanih

S.M.

Jimmy Kimmel 2018., Foto: Reuters

Jimmy Kimmel 2018., Foto: Reuters

Hoće li Meryl Streep biti u pidžami?Ovogodišnja dodjela nagrada Emmy neće biti raskošno pokazivanje najnovijih modnih kreacija već zaštitnih (hazmat) odijela.


Virtualna dodjela nagrada uključit će voditelje u kompletnim zaštitnim odijelima koji će dodjeljivati nagrade. Producenti kažu da će imati posebnu brendiranu Emmy opremu uz koju će “uživo posjetiti pobjednike tijekom nedjeljnog televizijskog prijenosa”, prenosi Page Six.


Odijela se uklapaju u ovogodišnju pandemijsku paniku, ali producenti kažu da su ih odabrali zbog prevencije ne bi li glumci bili sigurni.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Observatório Nerd (@observatorio.nerd)

U vrijeme karantene, Erykah Badu je nosio hazmat odijelo s potpisom Louisa Vuittona tijekom prihvaćanja nagrade Texas Film u ožujku.


Emmy verzija odijela također ima dizajnerske naznake. Crno odijelo koje izgleda poput formalnog odijela, kreirala je dizajnerica Katja Cahill koja i inače odijeva voditelje.


Glavni voditelj je Jimmy Kimmel, a producenti su nominiranima poručili da umjesto u “red carpet” izdanju, dođu kako žele. 


Pitanje je hoće li Meryl Streep biti u pidžami? Njezina stilistica Micaela Erlanger kaže da je “virutalna udobnost” svima na umu, čime je dala naznake da bi ova slavna glumica doista mogla biti u nečemu udobnome i u pravom kućnom izdanju. Streep je nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice za ulogu u dramskoj seriji “Big Little Lies”.