Svečanost u katedrali Sv. Stjepana

VJENČANJE NA HVARU Bruna Sanader udala se za Vedrana Vukadinovića

P. N.

Foto Ivo ČAGALJ / PIXSELL

Foto Ivo ČAGALJ / PIXSELL

Nakon vjenčanja mladenci su zaplesali ispred katedrale na pjesme Olivera Dragojevića 'Kad mi dođeš ti' i 'Cesaricu'. Nakon ceremonije u katredrali svatovi bi trebali proslaviti večerom u uvali StipanskaMlađa kći bivšeg premijera Ive Sanadera (65), Bruna (30) udala se za dugogodišnjeg dečka i zaručnika Vedrana Vukadinovića u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana. Nakon vjenčanja mladenci su zaplesali ispred katedrale na pjesme Olivera Dragojevića ‘Kad mi dođeš ti’ i ‘Cesaricu’, piše portal 24sata.


Nakon ceremonije u katredrali, koja je bila zatvorena za javnost, svatovi bi trebali proslaviti večerom u uvali Stipanska. Bruna je u katedralu stigla u pratnji starije sestre Petre.


Bruna Sanader i Vedran Vukadinović / Foto Ivo ČAGALJ / PIXSELL


Bruna Sanader i Vedran Vukadinović / Foto Ivo ČAGALJ / PIXSELL

Mladu liječnicu do oltara nije otpratio otac, iako je to htjela, jer se od 4. travnja nalazi u Remetincu zbog afere Planinska. Mogao je tražiti da dođe na svadbu, ali s njim bi trebala biti tri pravosudna policajca pa je odustao, potvrdila je njegova odvjetnica Jadranka Sloković. Iako joj otac nije na vjenčanju, došao je njegov brat, don Vinko Sanader.  Među uzvanicima su Luka Bebić te Jerko Rošin, prijatelji bivšeg premijera. 


 


Bruna Sanader ide na vjenčanje / Foto Ivo ČAGALJ / Pixsell


Bruna Sanader ide na vjenčanje / Foto Ivo ČAGALJ / PixsellIzvor blizak obitelji Sanader je za 24 sata rekao kako su se Bruna i zaručnik Vedran Vukadinović sami pobrinuli za sve troškove.


– Sami će plaćati sve oko vjenčanja. Zašto baš na Hvaru, ne znam, ali znam da jako voli more. Inače ljetuje u Splitu gdje ima stan. Oni su dugo zajedno i ovo je bilo nekako očekivano – kaže izvor za 24sata.


Bruna i Vedran upoznali su se u srednjoj školi, a javnost je za njihovu vezu doznala 2011. kad su ih kamere snimile dok su se ljubili na apsolventskom putovanju na grčki otok Zakyntos. Njihva veza preživjela je najturbulentnija vremena za obitelj Sanader, a uspjeli su zadržati i privatnost. 


Od 2015. zajedno žive u Munchenu, gdje diplomirani ekonomist gradi privatan posao, a liječnica Bruna specijalizira psihijatriju. 


– Imala je ponude za čak četiri stipendije u najjačim europskim bolnicama – rekao nam je izvor. 


Udaje se Bruna Sanader / Foto Ivo Čagalj / Pixsell


Udaje se Bruna Sanader / Foto Ivo Čagalj / PixsellUdaje se Bruna Sanader / Foto Ivo Čagalj / Pixsell


Udaje se Bruna Sanader / Foto Ivo Čagalj / PixsellUdaje se Bruna Sanader / Foto Ivo Čagalj / Pixsell


Udaje se Bruna Sanader / Foto Ivo Čagalj / Pixsell