Vrlo je radišna

Unuka kraljice Elizabete radi u vrtnom centru: ‘Kupio sam begonije od nje!’

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

"Znala sam da je kriza... ali nisam mislila da ću ikada vidjeti kraljičinu unuku da radi u vrtnom centru", rekla je jedna ženaLady Louise Windsor (18), unuka britanske kraljice Elizabete II primila se posla u vrtnom centru za gotovo pa minimalac. Kad pišemo “minimalac”, mislimo na onaj britanski, a ne naš, jer joj satnica iznosi oko 60 kuna.


Loiuse, kći princa Edwarda i Sophie Wessex ljeto provodi radeći nekoliko dana tjedno dok joj ne počne studij na Sveučilištu St. Andrews.


Po pisanju britanskog Daily Maila, mlada članica kraljevski obitelji navodno je pomagala na blagajni, orezivala i sadila biljke te dočekivala kupce.
“Znala sam da je kriza i da su troškovi života visoki, ali nisam mislila da ću ikada vidjeti kraljičinu unuku da radi u vrtnom centru”, rekla je jedna žena koja se tamo zatekla u ulozi kupca za The Sun.


“Nisam mogao vjerovati da je to Lady Louise, morao sam dvaput pogledati. Zaista je skromna i draga mlada žena,  pristojna i pažljiva prema kupcima. Činilo se da voli taj posao. Nikad ne biste zamislili da kraljičina unuka preuzme ulogu blagajnice”, dodao je drugi kupac kojeg je kraljičina unuka uslužila.


“Činilo se da je osoblje obožava. Ne kupuješ svaki dan svoje begonije od člana kraljevske obitelji”, dodao je treći.


“Nije li divno što je kraljičina unuka zasukala rukave i zaprljala ruke ljetnim poslom prije odlaska na sveučilište – baš kao i svaka druga normalna tinejdžerica”, rekao je glavni urednik časopisa Majesty.