TUŽNA VIJEST

Umrla je Anne Heche: Američka glumica podlegla ozljedama u prometnoj nesreći

P. N.

Reuters

Reuters

Anne Heche preminula je u 54. godini nakon što su isključeni aparata za održavanje životaAmerička glumica Anne Heche poznata po ulogama u filmovima kao što su ‘Psiho’, ‘Donnie Brasco’ i ‘Cedar Rapids’ protekli tjedan doživjela strašnu prometnu nesreću. Vijest da je danas preminula potvrdila je njezina obitelj.


Anne Heche preminula je u 54. godini nakon što su isključeni aparata za održavanje života, javlja Guardian. Aparati su pomagali vitalnim organima da funkcioniraju budući je glumica bila na listi donora organa.


Mnogi su se nadali da će se Heche oporaviti no posljednje vijesti o glumici potvrdile su njezino kritično stanje te da se glumica nalazi u komi priključena na aparat za disanje.
“Želimo zahvaliti svima koji su se molili za njezin oporavak, ali i požrtvovnim liječnicima i predivnim medicinskim sestrama koji su brinuli za nju u Grossman Burn Centeru. Nažalost, Anne je u nesreći pretrpjela tešku anoksičnu ozljedu mozga i još je uvijek u komi u kritičnom stanju. Nitko ne očekuje da će preživjeti”, u petak je rekla glumičina obitelj za američki magazin People.


Podsjetimo, prošlog je tjedna Anne doživjela tešku prometnu nesreću. Sa svojim automobilom zaletjela se u garažu te je zbog siline udarca došlo do požara na automobilu i cijeloj kući. U kritičnom stanju prevezena u bolnicu.


Danas su procurile fotografije glumice koja je pozirala sretna samo 21 minutu prije nego što je doživjela nesreću. Posjetila frizerski salon Glass Hair, a vlasnik je na Instagramu podijelio njezinu fotografiju te je opisao kao ljupku osobu, javlja Tportal.