Kakva sramota

Umalo se potukli Conor McGregor i Machine Gun Kelly: Između je hrabro stala poznata glumica

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Glasnogovornik McGregora je na upit o ovome kazao da se "McGregor tuče samo s borcima".Čini se da Conor McGregor ne može u miru prošetati niti crvenim tepihom bez da se po putu ne pronađe usred neke svađe, prepucavanja ili tučnjave. Ovoga se puta incident dogodio na dodjeli glazbenih nagrada što se sinoć održala u New Yorku.


Društvenim mrežama kruže snimke i fotografije na kojima vidimo da je svađa izbila između McGregora i pjevača Machine Gun Kellyja, a u jednom se trenutku u obrani svoga dečka pronašla i glumica Meghan Fox koja se tijelom ispriječila između dvojice svađalački nastrojenih pripadnika muškoga spola.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ☕️ | FAN ACCOUNT (@kimkaossister)

Izvori za Page Six kažu da je McGregor Kellyja polio pićem, a iako se sve smirilo, McGregor je ponovno započeo svađu. Dodaje se da fotografi nisu bili zadovoljni te da su kazali kako će bojkotirati Conora iz straha da Kelly i Fox neće više htjeti prošetati crvenim tepihom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli _mr_parker_jiujitsu (@mr_parker_jiujitsu)Drugi pak izvor za isti medij kaže da su “svi vrištali” i da je “McGregor bio spreman na tučnjavu”, što se vidi i iz priloženih snimki te fotografija.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Upnorf Promotions (@upnorfpromos)Uzrok svađe nije poznat, a glasnogovornik McGregora je na upit o ovome kazao da se “McGregor tuče samo s borcima”.


Huh.