nakon raskida zaruka

Megan Fox otkriva najbolje savjete za neudane žene

M. Č.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Glumica je ponudila savjete svim slobodnim ženama i usmjerila ih k ostvarivanju "ljetnih ciljeva"Svjetski poznata glumica Megan Fox ponudila je savjete neudanim ženama i usmjerila ih k ostvarivanju ljetnih ciljeva, i to gotovo mjesec dana nakon potvrde o prekidu zaruka s Machine Gun Kellyjem.


Megan je o savjetima progovorila u ekskluzivnom intervjuu za E! News na Revolve Festu.


,,Samo naučite vještinu ili razvijte hobi“, rekla je Fox ekskluzivno za voditeljicu The Rundowna E! News-a, Erin Lim Rhodes na Revolve Festivalu , te dodala: ,,i ne trošite energiju na dečke.”
,,Sve što će oni učiniti je isisati vas. Samo idite dalje. Investirajte u sebe“, istaknula je potom popularna glumica.


Fox je iznijela svoje komentare gotovo mjesec dana nakon što je potvrdila kraj zaruka s dugogodišnjim partnerom Machine Gun Kellyjem nakon glasina o prekidu.


Fox je kasnije podijelila video svog intervjua s E! News na svom Instagramu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox),,Životni savjeti od stručnjaka za veze“, napisala je u opisu.


Objavu je komentirao i sam MGK. ,,Preach“, napisao je.


Prisjetimo se, glumica je vijesti o prekidu zaruka potvrdila tijekom svog gostovanja na podcastu “Call Her Daddy”, kada je voditeljicu Alex Cooper iznenadila priznanjem da su zaruke prekinute još prošle godine, ali i da će reper unatoč tome zauvijek ostati njezina “srodna duša”.


,,Mislim da sam iz ove veze naučila da nije za javnu konzumaciju”, rekla je, dodavši: ,,Mislim da, trenutno, nemam komentar o statusu veze, po sebi. Ono što mogu reći je da je [on] ono što nazivam svojom ‘srodnom dušom’ i uvijek će postojati veza s njim, bez obzira na sve.”


,,Ne mogu sa sigurnošću reći kakav će biti kapacitet, ali uvijek ću na neki način biti povezana s njim. Osim toga, nisam voljna objašnjavati”, poručila je tada zvijezda filma “Jennifer’s Body”.