Butt Squad

Ukrajinke koje su šokirale Crnu Goru članice su “Guznog odreda”: Gole uveseljavaju Internet i ljute organe reda

Portal Novi list

Riječ je o članicama iste skupine koja završila u zatvoru u Dubaiju nakon što su se snimale gole na balkonu jednog neboderaZbog golotinje na Jadranskoj magistrali prošlog su tjedna kažnjene tri Ukrajinke, a riječ je o članicama iste skupine koja završila u zatvoru u Dubaiju nakon što su se snimale gole na balkonu jednog nebodera.


Pripadaju “Guznom odredu” (Butt Squad) koji golotinjom uveseljava internet i ljuti organe reda gdje god se pojave.


Gole ljepotice koje su šokirale Dubai okupila je navodna Putinova ljubavnica

Djevojke su tako skandal napravile i u Crnoj Gori. Prije nego što su se gole polijevale vodom na Jadranskoj magistrali, u Evinom kostimu prošetale su ulicama Kotora.Sve to bilo je previše za crnogorske vlasti, koje su privele Dianu Oksanič, Ruslanu Kovkovu i Vitkoriu Rohalčuk, pa ih kaznili s po 450 eura svaku.


“Samo smo pomagale vatrogascima da operu cestu”, izjavile su kasnije djevojke, prenose 24 sata.Prema njima, vatrogascima se ideja – svidjela.


U Dubaiju je s djevojkama bio uhićen playboy Vitalij Grečin, koji je platio njih 20 da iz Rusije otputuju u metropolu Ujedinjenih Arapskih Emirata, kako bi snimili golišavi editorijal.


“Nisam napravio ništa loše! Samo smo se zabavljali, ali naravno da mi je žao. Koštalo me to mjesec dana života, a zamislite samo sudske i putne troškove. Zbog toga mi se plače”, izjavio je Grečin.Ovaj biznismen ranije je radio za američku vojsku kao prevoditelj, a potom je u Ukrajini otvorio tvrtku koja se bavila financijama. Kasnije ju je prodao milijarderu Olegu Bojku, a bio je i veliki donator predsjedničke kampanje Baracka Obame, piše The Sun.Danas putuje svijetom, a sa sobom uvijek vodi bar desetak atraktivnih djevojaka.


“Živim onako kako bi 90% muškaraca voljelo živjeti i neću se ispričavati zbog toga”, tvrdi Grečin.