Powercore

U Crkvu stiže techno duo Angy Kore i Gabriel Padrevita, Powercore dovodi i Schierea

Portal Novi list

Powercore dovodi neka od najzvučnijih imena koji su ikad nastupali u RijeciPowercore Organizacija na čelu sa Riječkim DJ-om i producentom Phyterom (Leonard Klemen) u riječki klub Crkva dovodi talijansku techno senzaciju, s adresom u Njemačkoj, duo Angy Kore i Gabriel Padrevita.


Riječ je o jednom od nazvučnijih imena koji su ikad nastupali u riječkom klubu, najavljuju iz Powercorea.


Veliki party najavljen je za 14. svibnja, a karte su dostupne putem Eventima.

Schiere, I-K-O i Celec


Powercore u Crkvu dovodi još jedno veliko ime, i to već 4. ožujka, kada će nastupiti Schiere, jedan od trenutno najboljih mađarskih hardtechno producenata.


Njegovu glazbu vrte Charlotte De Witte, 999999999, Thomas Schumacher, Nico Moreno, TRYM, Joyhauser, Coyu, Rudosa, KI/KI, Dave The Drummer, T78 te mnogi drugi.


Svoja izdanja bilježi na najvećim hardtechno etiketama kao sto su DSR Digital i Mad Made.


S njim nastupa jedan od najvećih slovenskih talenata I-K-O te njegov sunarodnjak Celec. Obojica surađuju sa najvećim techno izdavačkim kućama.


Uz njih nastupa i domaćin, odnosno organizator DJ Phyter. Karte su također dostupne putem Eventima.No, vratimo se Angy Koreu i Gabrielu Padreviti.


Od Del Corea do Angy Korea


Angelo Del Core, vođen snažnom strašću prema techno glazbi, pristupa svijetu DJ-inga i glazbene produkcije već s 14 godina. S 19 godina DJ je na kruzeru, tri godine putuje svjetom i doživljava umjetnički preporod.


Njegov zvuk sad vuče prema raznolikom hard technu i tamnom minimal zvuku. Angelo svoje ideje pretvara u glazbu i počinje nastupati pod imenom AnGy KoRe.Njegove trake vrte DJ-i diljem svijeta i ubrzo postaje jedan od najaktivnijih i najtraženijih talijanskih DJ-a i producenata.


U više od 10 godina karijere producirao je više od 500 traka i remikseva, surađujući s umjetniicma kao što su Deborah De Luca, Pet Duo, Fatima Hajji, Klaudia Gawla te drugi.


Bilježi više od tisuću nasatupa u više od 30 zemalja diljem svijeta. Već dvije godine vodi svoju novu etiketu Himmel, koju podržavaju imena kao što su Ellen Allien, Charlotte de Vitte i Amelie Lens.


Ne prestaje eksperimentirati s novim zvukovima.


Karizma Gabriela Padrevite


Na premijerni nastup u Hrvatskoj stiže u društvu svog partnera Gabriela Padrevite.Ovaj talijanski techno producent i DJ stvara glazbu s mnogo utjecaja 80-ih i 90-ih, ali s dodatkom modernih elemenata, kao što su izobličeni, industrijski i energični zvukovi.


Gabriel Padrevita pokrenuo je novi projekt s Angy Kore, stvarajući etikete Himmel i Luft, gdje je izdao velik dio vlastite glazbe, dosežući često visoke pozicije na Techno Beatport Chartu.


Karizma, odlučnost i energija ključ su njegovih eksplozivnih DJ setova.


Glavni sponzor oba eventa je riječki Fast Food Goonies koji se brine o smještaju i hrani za pozvane goste.