HRT

Rekordna emisija “Potjere”: Četvorica sveznajućih kući odnijela 294.000 kuna

Ivana Kocijan

Foto HRT

Foto HRT

Preko puta lovca Krešimira Sučevića Međerala sjeli su Marko Vejzović iz Pule koji živi i radi u Zagrebu, Julije Žigo iz Zadra, Robert Lojpur iz Splita i Antonio Mustahinić iz DubrovnikaSvekoliki pasionirani ljubitelji HTV-ovog kviza »Potjera« večeras su imali priliku gledati izdanje s rekordnim dobitkom! Četvorica sveznajućih natjecatelja odnijela su kući, pa podijelila, velike 294.000 kuna!


Odnosno, svaki je natjecatelj u ovoj »Potjeri« zaslužio respektabilnih 73.500 kuna!


Pamtit će se tako, barem do novog nekog rekorda, epizoda broj 954. Preko puta lovca Krešimira Sučevića Međerala sjeli su Marko Vejzović iz Pule koji živi i radi u Zagrebu, Julije Žigo iz Zadra, Robert Lojpur iz Splita i Antonio Mustahinić iz Dubrovnika.
Već na prvu i onim površnijim poznavateljima kvizova u Hrvata jamačno se poznatim učinilo ime Roberta Lojpura, prekaljenog kvizaša koji se okušao u nizu TV kvizova i to vazda uspješno.


No, ništa manje impresivni i važni nisu bili ni drugi, primjerice nastup kapetana Vejzovića kojeg se po dobrom nastupu sjećaju gledatelji prošlosezonskog »Milijunaša«.


Vejzović je tako u zajedničku kasu donio 100.000 kuna, Žigo je branio srednju ponudu i uprihodio 14.000, Lojpur branio i obranio velikih 90.000, a Mustahinić je sa svojih 18 godina na plećima odabrao višu ponudu, obranio je i donio ekipi 90.000 kuna.


Lovac je jurio u zadanom roku odgovoriti na 16 pitanja, ali uspio nije. U konačnici, ponoviti valja, osvojila su njih četvorica iznos od 294.000 kuna. Dosadašnji rekordni iznos bio je 250.000 kuna i osvojen je u emisiji emitiranoj u ožujku »davne« 2015. godine.


Inače, najveći iznos za koji je ekipa igrala i nije ga uspjela obraniti je 400.000 kuna.