Velika novčana nagrada

Poznati YouTuber snima vlastitu emisiju, birat će najboljeg makeup umjetnika

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

James Charles ima tek 20 godina, a već je jedan od najpoznatijih u svojoj industrijiYouTube zvijezda i tzv. influencer James Charles odlučio je lansirati vlastitu reality emisiju, prenosi Variety. Ona bi tematski bila slična emisiji “Project Runway” gdje će James odabrati najboljeg makeup umjetnika i nagraditi ga s 50.000 dolara. 


Naziva “James Charles Instant Influencer”, emisija bi trebala započeti s prikazivanjem na proljeće sljedeće godine, a epizode će se prenositi tjedno na YouTube kanalu Jamesa Charlesa. Upravo on će biti voditelj, kao i producent emisije. 


– Otkad sam ušao u svijet kozmetike prije tri godine, sanjao sam o produciranju vlastite emisije. Ovo je ostvarenje snova i sjajna prilika od YouTubea koju sam dobio – kaže Charles. 
Poznati YouTuber ima tek 20 godina, a već je jedan od najpoznatijih u svojoj industriji. Na YouTubeu broji preko 16 milijuna pratitelja, koliko ima i na Instagram profilu. 


– Cijela poanta je u tome da odaberem osobu koja će donijeti nešto pozitivno zajednici. Važno mi je prikazati stvarnu sliku kako ova industrija funkcionira – dodao je Charles.