Pretty Little Liars

Lucy Hale s ekipom “slatkih malih lažljivica” obilježila 10. godina od premijere popularne teen serije

S.M.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Premijerno je prikazana 2010. godine, a povodom desete godišnjice serije koja je mnoge lansirala na holivudsku listu, glavne su se glumice osvrnule na svoj zajednički projekt.Pretty Little Liars (“Slatke male lažljivice”) ili skraćeno “PLL” obilježila je čitavu generaciju gledatelja koja je uživala u novim nastavcima ove popularne serije. Američka tinejdžerska dramska TV serija nastala je prema seriji knjiga istoimenog naziva autorice Sare Shepard, a svojom je napetom tematikom za ekrane prikovala brojnu publiku.


Posljednja epizoda serije prepune intriga koja je pratila život pet najboljih frendica kroz srednju školu i nekoliko godina nakon završenih fakulteta, prikazana je 2017. godine.


Premijerno je prikazana 2010. godine, a povodom desete godišnjice serije koja je mnoge lansirala na holivudsku listu, glavne su se glumice osvrnule na svoj zajednički projekt.
Lucy Hale (Aria Montgomery) na svom je Instagram profilu napisala: “Sretna deseta godišnjica PLL! Ova mi je serija promijenila život. Vječno sam zahvalna i ponosna zbog onoga što smo ostvarili.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)Godišnjicu je čestitala i Ashley Benson (Hannah Martin) uz poruku: “Prije deset godina! Volim svoju PLL obitelj.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ashley Benson (@ashleybenson)Shay Mitchell (Emily Fields) je imala osjećajan osvrt na svoju obitelj iz Rosewooda. “Ništa mi sada ne bi bilo kako želim da ova serija nije imala premijeru prije deset godina. Provela sam svoje dvadesete u Rosewoodu i uvijek ću biti zahvalna na proteklih deset godina. Zauvijek PLL”, napisala je mlada glumica.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Shay Mitchell (@shaymitchell)Povodom godišnjice se iz originalne postave nisu oglasile  Troian Belissario (Spencer Hastings) i Sasha Pieterse (Alison Lauren DiLaurentis).