Lucifer

Krenula nova sezona serije koju su spasili obožavatelji: “Najbolji poklon ikada!”

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Nova sezona "Lucifera" je upravo započela s prikazivanjem na Netflixu. Detektivska serija “Lucifer” s elementima komedije, drame i nadnaravnog, započela je s prikazivanjem 2015., a nakon tri sezone je otkazana od strane Foxa.


Serija je tijekom sezona privukla mnoštvo obožavatelja, a britanski je glumac Tom Ellis (Lucifer) na jedinstven način portretirao palog anđela. 


Pokretač serije je ideja o Luciferovoj dosadi u paklu zbog koje se vrag odlučiti doseliti u Los Angeles. Lucifer je prikazan kao “playboy” koji u grad dolazi s misijom otvaranja noćnog kluba, a sve kulminira njegovim priključivanjem detektivskoj ekipi i L.A. policiji. 
Nakon otkazivanja serije, obožavatelji su pokrenuli masovnu kampanju spašavanja “Lucifera”. 


Oznaka #SaveLucifer dovela je do toga da je seriju uzeo Netflix, na kojem je danas i krenulo prikazivanje četvrte sezone. 


FOTO/Facebook


FOTO/FacebookGlavne zvijezde serije i dalje su Tom Ellis, Lauren German i Kevin Alejandro.


FOTO/Facebook


FOTO/FacebookVijest je objavljena na Netflixu i službenoj Facebook stranici serije, a obožavatelji su više nego sretni, što dokazuje dvadeset tisuća “lajkova” i nekoliko stotina komentara u vrlo kratkom vremenu. “Upravo gledam! Blagoslovljen Netflix zbog ovoga!”, “Veliko hvala Netflixu što su spasili ovu genijalnu seriju i nisu nas razočarali” i “Najbolji rođendanski poklon ikad”, samo su neki od sretnih komentara ispod objave.