Ne staje

Tom Cruise ima nove planove: U pripremi tri drugačija projekta

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

S producentom Christopherom McQuarrijem planira snimiti tri filmaTom Cruise opet pomiče granice. Nakon što je, sad već kultni, ‘Top Gun: Maverick’ postigao novi rekord i premašio hit film ‘Titanic’ po zaradi na kinoblagajnama, slavni glumac koji svakim novim uratkom dospijeva na naslovne stranice ne planira stati pa tako već ima planove za buduće projekte koji će se značajno razlikovati od njegovog posljednjeg akcijskog hita.


Glumac trenutno radi na snimanju ‘Nemoguće misije 8’, te je snimljen u Lake Districtu u Velikoj Britaniji kako izvodi brojne vratolomije.


Ali Cruise i producent Christopher McQuarrie najavili su kako planiraju tri nova projekta koja će se razlikovati od akcijom nabijene ‘Nemoguće misije’.
Jedan projekt originalni je mjuzikl pun pjesme i plesa. U planu je i novi originalni akcijski film s potencijalom franšize, a ponovno bi oživili lik Lessa Grossmana, direktora filmskog studija kojeg je Cruise glumio u filmu filmu ‘Tropic Thunder’. Nije jasno hoće li se stvoriti cijeli film o Grossmanu ili će biti uključen u druge projekte.


  


Cruise je dugo bio zainteresiran za snimanje mjuzikla, piše Deadline. U mjuziklu bi plesao i pjevao, što je naučio za film ‘Rock of Ages’, a sve scenarije za ova tri projekta napisali bi McQuarrie i Cruise.


A čini se kako i se uskoro mogao početi snimati veliki film u svemiru. Film bez naslova, koji Cruise namjerava snimiti s redateljem Dougom Limanom i producentom McQuarriejem, trebao bi biti snimljen u svemiru u suradnji s NASA-om i SpaceX-om Elona Muska.