Uspješna pjevačica

Taylor Swift pomela MTV VMA nagrade i najavila novi album

A. P.

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

Taylor Swift svakim svojim albumom niže nove uspjeheTaylor Swift ponovno je iznenadila svoje obožavatelje. Na ovogodišnjoj dodjeli MTV VMA glazbenih nagrada Taylor je, dok je preuzimala nagradu, najavila izlazak novog albuma.


Pop zvijezda sve je ostavila bez riječi kad se neočekivano pojavila na dodjeli nagrada, odjevena u prekrasnu blještavu haljinu prekrivenu dijamantima. Nakon što je snimljena kako se odlično zabavlja na dodjeli te pjeva i pleše tijekom nastupa drugih izvođača, pjevačica je nekoliko puta izlazila na pozornicu kako bi preuzela nagrade, prenosi Metro.


Taylor je dobila nagradu za najbolji videospot, najbolji dugi videospot i najbolju režiju za desetominutnu verziju pjesme “All Too Well”. 
Na pozornici je Taylor izjavila: “Tako sam počašćena što sam dobila priznanje uz tako nevjerojatne umjetnike i redatelje. Po prvi put u povijesti VMA nagrada četiri žene su redateljice spota. Jako sam ponosna na to što smo napravili i ne bi bili u mogućnosti napraviti ovaj kratki film da nije bilo vas – obožavatelja.”Pjevačica se zahvalila svojim fanovima, koji su potaknuli i ohrabrili na snimanje reizdanja prethodna dva albuma, Fearless (Taylor’s Version) i Red (Taylor’s Version).


“Zato što ste bili toliko velikodušni mislila sam da bi mogao biti zabavan trenutak objaviti kako moj potpuno novi album izlazi 21. listopada.”, šokirala je publiku Taylor i rekla kako će više informacija biti objavljeno u ponoć.


Novi album Taylor je najavila i na svojem Twitter profilu. Album će se zvati “Midnights” i opisala ga je kao “priče o 13 besanih noći razasutih kroz njezin život”.


Ovaj album dolazi nakon posljednjeg Taylorinog uspješnog albuma “Folklore”, za kojeg je osvojila Grammy za album godine.