Njihovih 5 minuta

Talijanski rock bend Måneskin u pohodu na Ameriku

Portal Novi list

FOTO/IG @maneskinofficial

FOTO/IG @maneskinofficial

Već je rasprodana i turneja za 2022.Talijanski rock bend Måneskin svratio je u The Tonight Show Starring Jimmy Fallon kako bi počastio obožavatelje ne jednom, već s dvije pjesme i na taj način obilježio svoj debi na ogromnom tržištu u SAD-u. Kao i uvijek, grupa je bila odjevena u glam rock stilu sa svjetlucavim bodijima, kožnim hlačama i čipkastim košuljama, a sve su začinili svjetlucavom šminkom za oči.


Prva pjesma koju su izveli bila je njihova obrada Madconove pjesme “Beggin'”, koju su prvo predstavili na X Factor Italia (bili su drugoplasirani), a kasnije su je na svoj način snimili snimili 2017. Druga je bila “MAMMAMIA”, jedna od novijih pjesama benda , koju su objavili nakon pobjede na Euroviziji ove godine.


Tijekom nastupa benda, Fallon je također najavio da će bend podržati Rolling Stonese na njihovoj turneji u studenom ove godine, na nastupu 6. studenoga u Las Vegasu. Bend bi trebao održati niz koncerata u Americi ovog mjeseca. Počeli su s New Yorkom 27. listopada, a dogovrena je i turneja  (i već uglavnom rasprodana) za 2022. godinu.