Jada i Willow

Supruga i kćerka Willa Smitha otkrile da ih seksualno privlače žene. Willow ne vjeruje u monogamiju

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

"Definitivno bi htjela jednog muškarca, jednu ženu. Osjećam da bih mogla biti vjerna u takvoj vezi", kazala je WillowMama i kćerka, Jada Pinkett Smith i Willow Smith, ove su srijede otkrile da ih seksualno privlače žene, prenosi Page Six.


Willow je u maminoj emisiji “Red Table Talk” koja se prikazuje na Facebooku kazala da je viša puta pomislila za neku ženu da je prekrasna i talentirana.


“Mislim da nisam još bila zaljubljena u ženu, ali mislim da se to definitivno može dogoditi jer sam i ranije imala prilično snažne osjećaje prema ženama”, kazala je dvadesetogodišnja kćerka slavnog glumca, Willow.
I njezina majka Jada, potom je priznala da je u svojim dvadesetima “uzdisala” za ženama.


“Dva sam puta bila zaluđena ženom”, kazala je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith)Jada se 1997. godine udala za Willa Smitha s kojim ima dvoje djece, Willow i Jadena.


Willow je o svojoj seksualnosti već pričala u javnosti pa je 2019. godine kazala da vjeruje u poligamne odnose.


“Osobnog sam mišljenja da te monogamija sprječava u učenju novih vještina i evoluiranju iznad osjećaja nesigurnosti. Samo ljubomora, znate…


Definitivno bi htjela jednog muškarca, jednu ženu. Osjećam da bih mogla biti vjerna u takvoj vezi”, kazala je Willow. To znači da osjeća kako bi istovremeno mogla biti vjerna prema dvoje ljudi.


Kaže da nema običaj biti zainteresirana u pregršt novih seksualnih iskustava te da se umjesto toga koncentrira na emocionalne veze.


“Osjećam da bih, kada bih pronašla dvoje ljudi različitog roda, doista se povezala s njima i imala romantičnu i seksualnu vezu. Ne osjećam da bih imala potrebu tražiti nešto drugo kraj toga”, kazala je.


I Jada je u emisijama progovarala o svom kompliciranom ljubavnom životu. Prošle je godine emitirana slavna epizoda u kojoj je priznala da se “spetljala” s pjevačem Augustom Alsinom dok su ona i Will bili na pauzi.