Došla voda do grla

Suprug Ane Bučević otvorio dušu: “Šutio sam, ali nećeš više Ana preko mojih leđa”

P. N.

Foto: Facebook/Instagram

Foto: Facebook/Instagram

"Ako će me istina koštati, spreman sam snositi posljedice, ali nepravdu ne prihvaćam"Brak motivacijske govornice optužene za nadrčiječništvo Ane Bučević i njezina supruga Saše Dvornika činio se idiličan. Pogotovo svima onima koji Bučević prate na društvenim mrežama.


Ženi koja „sama kreira realnost“ jedna realnost ipak nije uspjela pozitivna – njezin brak. Da je braku „odzvonilo“ dao je naslutiti njezin suprug, i to javnom objavom na Facebooku.


“Možeš što hoćeš i dokle hoćeš. ali ne priko mojih leđa….pogotovo pribotunavajuči mi da sam imao RAK… JA sam taj koji je odlučio promijeniti svoj mindset, tebi hvala na suportu, ali nisi TI ta koja je zaslužna, NEGO JA, svojom snagom i voljom, jer moj je život igra bez granica, a ti samo usputna stanica…, jer ako ima tko pričati, svitu pokazati, dokazati da se može sve u životu, samo snagom volje i uma… JER JA SAM ODLUČIO, a TI samo sjela u vlak da sudjeluješ u putovanju, jer ga sama nisi mogla kreirati…SVE OSTALO JE NEBITNO, jer  sad ja NASTUPAM, ne JA EGO, NEGO DUŠA, ISTINA, ČOVJEK KOJI GRIJEŠI, NISAM SVETAC, BEZGREŠAN, ali sam istina, jer da nisam ne bih bio ovdje sad,  znači vrijedim nešto, jer da nije tako otišao bih, a TI si me naučila KAKO ZRAČIŠ, TAKO PRIVLAČIŠ… Sad ću JA Saša Dvornik punit Arene, i to Štark Arenu, a ne Sava Centar….. jer moja misija je puno više od onog što TI misliš…. Čudan je ovaj univerzum….”, napisao je Saša.
Statusom su bili iznenađeni njegovi pratitelji i prijatelji na društvenim mrežama, a neki su pomislili da mu je – kako je popularno u Hrvata – profil hakiran.


“Ako će me istina koštati, spreman sam snositi posljedice, ali nepravdu ne prihvaćam”, ostao je dosljedan Saša.


U komentarima su mu pisali i da je „ovo jako nisko i da nije fer“, a Saša je i na to odovorio: “Nisko, ne, jer sve je napisano s potpunim rezonom, pri punoj svijesti, jer kad te netko ponizi kao čovjeka, osobu od krvi i mesa,  Tatu, kad netko pljuje po tebi kao da si krpa, e tu onda dolazi do obrane integriteta, svojeg lika i djela, tj., netko tko ti je sebe cijelog dao, svoje tilo, dušu, svoju iskrenost…, čak sve ovo je izašlo na vidjelo jer ne stojim iza puno stvari izrečenih, jer ne  želim da svit bude obmanut.”


“Da pojednostavim, preko moje bolesti ne možeš graditi svoj svijet, a pogotovo ne iznoseći neistine  dvosmislene rečenice…pričati jedno, a živjeti treće. Da vam netko dodjeli ulogu bez vašeg znanja, igra se s vašim emocijama, uvjerava vas  da je danas PON., a ne Srijeda…,itd…., nisam osvetoljubiv, niti mi je namjera takva, ali MORAM radi svita koji se nalazi u vrtlogu,  da Ana me svemu naučila, ali krpa i opušak nisam….Pa zar se tako ponaša prema Tati našeg sina…tu za mene priča počinje i završava…,  kad knjiga izađe u javnost, bit će te sigurni u moje ispravne odluke, naravno, imajući u vidu da je Ana Mama”, objasnio je.