Na RTL-u počinje treća sezona showa

“Superpar” u novom ruhu: ‘Kandidatima pokušavamo zapapriti na razne načine’

Sandy Uran

Foto: Maja Bota za RTL

Foto: Maja Bota za RTL

Gledatelje će kroz show voditi poznati glumac i voditelj Enis Bešlagić koji će natjecateljima biti ruka potpore, ali i rame za plakanjeNa RTL-u uskoro počinje treća sezona zabavno-natjecateljskog showa »Superpar« u kojem partneri prolaze kroz neobične zadatke testirajući tako svoje odnose i koliko se uistinu poznaju. Baš kao i u prethodne dvije sezone, gledatelje će kroz show voditi poznati glumac i voditelj Enis Bešlagić, koji će natjecateljima biti ruka potpore, ali i rame za plakanje. No za razliku od prije, za treću je sezonu produkcija odlučila promijeniti baš sve – osim voditelja!Natjecatelje očekuju 23 igre, a da im neće biti lako, potvrdili su i iz produkcije.– Kandidatima pokušavamo zapapriti na razne načine tako da će biti i ljigavih igara, onih s tajnim zadatkom i iznimno smiješnih igara na sreću, no da sada ne otkrivamo previše, svaki dan je nešto novo i potrudili smo se da svima bude zabavno! Osim finala. Finale smo zapaprili, otkriva producent »Superpara« Vanja Meandžija, koji u svom timu ima više od 60 ljudi, a ekipa je na setu provela 22 snimajuća dana.


Enis Bešlagić, Foto: Maja Bota za RTL


Elitni zagrebački kvart
Kuća kandidata smještena je u jednom elitnom zagrebačkom kvartu, gdje će natjecatelji moći uživati u zelenilu i miru, a svoje će dane provoditi na tri kata kuće koja se prostire na više od 600 četvornih metara te 3000 četvornih metara okućnice koja, uz voćnjak, oranicu i dvorište ima i vanjski bazen, ali i smještaj za jedan »sretan« par.Ove godine promijenjen je i studio. Emisija se iz zagrebačkog Jadran filma preselila u TŽV Gredelj. Zanimljivo je to što je tijekom snimanja već počelo toplo vrijeme, no zbog obilnih kiša koje su tada padale, gledatelji će nerijetko vidjeti parove kako zadatke izvode u jaknama, skafanderima, bundama, gunjevima, šubarama, ličkim cokljama i debelim čarapama, pa će na prvu biti teže procijeniti grle li se parovi zato što se vole ili se jednostavno međusobno griju.Kao i dosad, soba je u »Superparu« uvijek namjerno premalo tako da će neki kandidati ponovo završiti u dnevnom boravku, a neki vani, ali ne u kamp-kućici.


superpar

Foto: Maja Bota za RTL


Šala mala


Da je produkcija itekako kreativna, dokazuju imena soba koje očekuju osam novih parova. »Krv nije moda«, »Tri, dva, jedan – kukaj!«, »Život na vazi«, »Indirekt« – samo su neke od soba s čijim se imenima poigrala produkcija uzevši naslove uspješnih RTL-ovih projekata.


Tako će, primjerice, par koji odsjedne u sobi »Indirekt« uživati u pogledu na postere RTL-ovih voditelja Mojmire Pastorčić i Zorana Šprajca.– S obzirom na to da svake sezone presijecaju prikazivanje »Superpara« emisijom »RTL Direkt«, a i Enis se nebrojeno puta šalio na taj račun, na ovaj smo način željeli da se, kao i dosad, kod nas osjećaju kao kod svoje kuće!, šaljivo objašnjava producent showa Vanja Meandžija.Da gledateljima ne promakne baš ništa što će parovi raditi, snima se s deset kamera, dronom, kranom i čak devet GO-pro kamera, kao i tri ručne kamere koje će natjecatelji moći koristiti kako bi se osjećali opuštenije, ali i otkrili ponešto dodatno o sebi.Kakve sve uzbudljive igre i zadaci očekuju osmero novih parova te hoće li biti zadovoljni smještajem, gledatelji će otkriti uskoro, u trećoj sezoni zabavno-natjecateljske emisije »Superpar«.


Foto: Maja Bota za RTL