Ekskluzivno vinilno izdanje

Stigle su još dvije ploče Olivera Dragojevića: Jedna je iz suradnje s Gibonnijem

S.M.

Foto: Promo

Foto: Promo

Radi se o ekskluzivnoj nakladi Oliverovih djela koja su sada prvi put dostupna na viniluNakon vinila “Vridilo je” koji je izazvao veliki interes njegovih obožavatelja u prodaju su stigle još dvije ploče Olivera Dragojevića – Familija i Noć nek’ tiho svira. Radi se o ekskluzivnoj nakladi Oliverovih djela koja su sada prvi put dostupna na vinilu.


Ploča Familija zbirka je pjesama koje je Oliver radio u suradnji s Gibonnijem, a Noć nek’ tiho svira sadrži neke od Oliverovih najvećih hitova koje omiljeni pjevač izvodi u pratnji svjetski poznatog čelista Stjepana Hausera.


Ploče su nedavno predstavljene na Weekend Media Festivalu gdje su izazvale veliku pažnju, a brojni su primjerci već pronašli nove vlasnike. Tom prilikom o ovim je izdanjima govorio i glazbeni kritičar i kroničar, te autor Oliverove biografije Zlatko Gall.
“Važno je napomenuti da iako je već u počecima svoje karijere Oliver stekao veliku popularnost, ne samo u ovim krajevima, već i u cijelom svijetu, nikada nije prestao inspirirati se i istraživati nove glazbene žanrove. I možda su upravo njegova posljednja izdanja, koja je izdao upravo za Aquarius records bila i njegova najkvalitetnija izdanja. Zato me veseli da su tiskana i na vinilu, mediju koji ima posebnu draž.” – rekao je Zlatko Gall.


Na promociju su došli brojni Oliverovi obožavatelji i prijatelji, među njima i vaterpolistička legenda Dubravko Šimenc koji nam je otkrio kako nema gramofon, ali kako mora imati ploču Olivera, pa će sada zbog ovih vrijednih vinilnih primjeraka, morati uložiti i u novi gramofon.


Tri ploče Olivera Dragojevića od sada se mogu nabaviti u svim boljim prodavaonicama glazbe, a mogu se naručiti i putem web stranice Cedeterija.com