Uz pjesmu Nirvane

Stigao je trailer za “The Batman”: Film je smješten u ranu fazu razvoja glavnih likova

Sanda Milinković

Foto: YouTube Screenshot

Foto: YouTube Screenshot

"The Batman" počinje u "drugoj godini" Batmanovog pojavljivanja u kojoj su Batman, Catwoman, Riddler i Pingvin još u ranoj fazi svog razvoja.Scenarist i redatelj Matt Reeves otkrio je najavu za film “The Batman” tijekom panela za DC FanDome ove subote.


Trailer prati pjesma Nirvane “Something in the Way” i koncentrira se na prisustvo Riddlera (Paul Dano) koji ostavlja seriju smrtonosnih “zadirkivanja” za Batmana i načelnika Gordona (Jeffery Writht).


Otkriva se i kratak pogled na Catwoman (Zoë Kravitz) te na Pattinsona u odijelu Batmana i Batmobileu. Odmah se otkriva i Batmanov brutalni pristup borbi protiv zločina iz scene u kojoj premlaćuje sitnog kriminalca da bi poslao poruku.
Na panelu je Reeves kazao da “The Batman” počinje u “drugoj godini” Batmanovog pojavljivanja u kojoj su Batman, Catwoman, Riddler i Pingvin još u ranoj fazi svog razvoja.U istraživanju korupcije u srcu priče, Batman otkriva puno veću korupciju unutar grada te kako je povezana s bogatstvom obitelji Wayne.


Prije panela, iz kompanije Warner Bros. objavili su nekoliko fotki koje po prvi puta prikazuju Pattinsona kao Brucea Wayna i Batmana iz filma.


U međuvremenu, Reeves radi i s Terencom Winterom na spin-offu, seriji”Gotham PD” čija će radnja biti smještena godinu dana prije ove iz novoga filma.


Reeves kaže da će se serija fokusirati na korumpiranog policajca tijekom prve godine pojavljivanja Batmana u gradu Gotham. Seriju je već pokupio HBO Max, prenosi Variety.