"Tide"

Singl Lovely Quinces u kampanji koja progovara o problemu depresije

Ivana Kocijan

Foto: Press

Foto: Press

Dunja Ercegović, poznatija kao Lovely Quinces, jedna je od najzapaženijih izvođačica iz naše regije.Singl »Tide« koji potpisuje Lovely Quinces našao se u kampanji Hrvatskog psihijatrijskog društva koje progovara o problemu depresije.


Naime, u sjajnu i hvalevrijednu kampanju »Ispod površine« uvrštena je nova, masterirana verzija pjesme koja se originalno našla na EP-u »Meet Me In Moscow, Part One« objavljenom 2015. Emotivna, slojevita i moćna pjesma jedne od naših najjznačajnijih kantautorica savršena je podloga kampanji koja cilja na osvještenje velikog problema depresije i poticanje oboljelih na liječenje.
Lovely Quinces je pjesmu sama napisala, otpjevala i odsvirala gitaru, a Mark Mrakovčić je odsvirao dodatne instrumente te snimio i zadužen je za produkciju.


Dunja Ercegović, poznatija kao Lovely Quinces, jedna je od najzapaženijih izvođačica iz naše regije. Singl »Tide« nastao je nakon nekoliko sjajnih i turbulentnih godina u kojima je rasprodala klubove u Hrvatskoj, nastupala u regiji, diljem Europe, kao SAD-u i Kanadi, a odradila i turneje s grupama Giant Sand i Thurston Moore Band.