Surprise!

Vrckava Maja Šuput pozirala s Grubnićem i otkrila kombinaciju za “iskakanje iz torte”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Popularna pjevačica je iz torte iskočila tijekom emisije Ples sa zvijezdama.Pjevačica Maja Šuput iznenadila je publiku kada je u nedjeljnoj emisiji “Plesa sa zvijezdama” iskočila iz torte. Dogodilo se to za vrijeme nastupa njezinog prijatelja, Marka Grubnića, koji je s partnericom Elom Vuković plesao sambu.


Šuput je iskočila iz torte na opće oduševljenje publike, te se odmah uhvatila mikrofona. Prije nekoliko sati je objavila fotku kombinacije za “iskakanje iz torte”, koja se sastoji od visokih prozirnih čizama uz kostim prepun perja i šljokica.


Pjevačica je pored objave napisala: Surpriseeee! Po prvi puta u životu nastupali smo zajedno. Bilo je prezabavno biti dio nastupa i nadam se da vam se svidjelo iznenadjenje. Hvala mom @markogrubnic sto je imao opet dobru viziju i želju da zabavi publiku”. 
Na objavljenoj fotki, Šuput pozira s Grubnićem, a obožavatelji su se u komentarima uhvatili upravo njega. Ovo je jedan od rijetkih trenutaka kada je nekome pošlo za rukom skrenuti pozornost s Majinih modnih kombinacija, na sebe. Obožavatelji su ostavili nekoliko komentara posvećenih pjevačici, a većina se ulovila komentiranja Grubnićevog izgleda. “Pa šta mu je sa facom?” prvi je komentar na fotografiju, a nakon njega slijede: “K’o da si se slikala sa voštanom figurom” i “Meni malo Marko Grubnić na ovoj slici liči na lutku”.