Vraćena u život

Slavna pjevačica odrekla se alkohola i izgubila 45 kilograma

P. N.

Slavna Adele snimljena u veljači / Reuters

Slavna Adele snimljena u veljači / Reuters

"Sjećam se kad sam došla ovamo tijekom pandemije i lockdowna. Bilo je 11 sati i popila sam četiri boce vina", ispričala je pred publikom 


Prestala je piti ubrzo nakon smrti oca Marka Evansa, koji je preminuo u svibnju 2021. od raka crijeva u 57. godini. A otkako je eliminirala alkohol iz svog života izgubila je gotovo 45 kilograma.


Jednom je prilikom, tijekom lockdowna, slavna pjevačica Adele ispraznila četiri boce vina prije ručka, a upravo je ona sama ispričala to iskustvo obožavateljima tijekom koncerta u Las Vegasu prošle subote, koji je trebao označiti kraj njezinih “Vikenda s Adele” u Colosseumu u Caesars Palaceu, javlja Il Corriere della Sera. “Sjećam se kad sam došla ovamo tijekom pandemije i lockdowna. Bilo je 11 sati i popila sam četiri boce vina, kao i svi ostali. Godine 2020. rekla sam da želim izdati svoj album i svi smo kod kuće bili prilično pijani”, ispričala je Adele.


“Prestala sam piti. Kada si trijezna i piješ samo čistu vodu na najbolji način upoznaješ sebe”, rekla je Adele, kako javlja Daily Mail.

Najbolja četiri mjeseca u karijeri


 


Unatoč problematičnom početku (show je trebao početi u siječnju 2022., ali u zadnji tren je odgođen za studeni, jer – kako kaže Adele – “show nije funkcionirao”), njen show u Las Vegasu bio je uspjeh i svi su nastupi bili rasprodani. “Ovo iskustvo me vratilo u život”, rekla je umjetnica, kako javlja  The Sun. “Inače, što se moja karijera više razvijala postajala sam sve tjeskobnija i uplašenija. Ovdje se osjećam sigurno. Obično imam leptiriće u trbuhu, postanem nervozna, molim se i prekrižim prste na pozornici, ali ovi nastupi me uopće ne čine tjeskobnom. Bila su to najbolja četiri mjeseca u mojoj karijeri, show mi je pružio toliko radosti.”


“Sada uživam u društvu mog sina, partnera i mojih pasa te volim razgovarati s poslugom. Volim biti kod kuće”, rekla je Adele, kako javlja Daily Mail.


 


Najavljen povratak u Las Vegas


 


Stoga je odlučila ponoviti iskustvo u Las Vegasu – uz naknadu veću od milijun dolara po večeri, dvostruko veću nego što je do sada primala – od sljedećeg kolovoza do kraja jeseni. “Nastupati pred četiri tisuće ljudi 34 večeri nije dovoljno pa ću se vratiti”, potvrdila je Adele tijekom koncerta, otkrivši i da će snimiti film o svom boravku i nastupima u Las Vegasu, “kako bi svi mogli vidjeti show”.