Ljetna kombinacija

Modni zločin ili novi trend?: Glumica promovira mnogima najgoru modnu kombinaciju

Portal Novilist.hr

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Kombinacija se donedavno smatrala modnim zločinom, ali čini se da će je slavne osobe pretvoriti u ljetni trend.Malo tko nije barem jednom tijekom ljeta opazio pojedince u onoj neobičnoj modnoj kombinaciji koja neke šokira, neke nasmije, a neke zgrozi. Riječ je o nadaleko poznatoj ljetnoj kombinaciji – šlapama i sandalama uz čarape.


Česta je to pojava na Jadranu, ali izgleda da je modni trend proširio granice. Zvijezda “Game of Thronesa”, glumica Sophie Turner (23) fotkana je upravo u takvoj kombinaciji. U ponedjeljak je viđena u New Yorku sa suprugom Joe Jonasom, u kombinaciji kratkih hlačica i Harley Davidson majice, prenosi Page Six.


Glumica je poznata po svom opuštenom stilu, a ovog je puta kombinaciju nadopunila bijelim čarapama i popularnim Adidas šlapama. 
Dan kasnije, uhvaćena je na ručku za kojeg je kombinirala kratke jeans hlačice, topić i sive APL šlape, a sve je upotpunila čarapama s kockastim detaljima. Turner nije prva slavna osoba koja je prihvatila ovaj trend. Pretekla ju je Kim Kardashian – West koja je šlapama i čarapama reklamirala brend “Yeezy”, svog supruga, Kanyea Westa.