Ana Ambartsumyan

Misteriozna smrt TV zvijezde: U luksuznom hotelu pronađeno golo tijelo seksologinje bogatih i slavnih

Portal Novi list

Foto Screenshot Instagram

Foto Screenshot Instagram

Anna Ambartsumyan poznata je po tome što se družila samo s bogatašima, a opsjedali su je udvarači. Obasipali su ju iznimno skupim poklonima, poput Bentleya i Aston MartinaRuska TV zvijezda i seksologinja, 26-godišnja Ana Ambartsumyan, pronađena je mrtva u luskuznom hotelu Petar I u Moskvi. S njom je u sobu ovog hotela s pet zvijezdica otišao nepoznati muškarac, koji je trenutno u bijegu.


Pored njena tijela pronađena je crna haljina, kao i Pradina torba u kojoj su bile tablete. Još uvijek se analizira o kakvim je tabletama riječ.


Anna Ambartsumyan poznata je po tome što se družila samo s bogatašima, a opsjedali su je udvarači. Obasipali su ju iznimno skupim poklonima, poput Bentleya i Aston Martina.
No, nisu ju darivali samo udvarači, mnogi bogati i slavni poklanjali su joj skupe darove za pomoć koju im je pružila kao seksualna terapeutkinja.Policija je utvrdila kako je djevojka bila mrtva osam sati prije nego li je njeno tijelo pronađeno.


Ova diplomirana liječnica i psihologinja za sebe je tvrdila da je vidovita, a njen luskuzan život na Instagramu je pratilo 370.000 ljudi. Bila je udana za ruskog biznismena Ruslana.


Odvjetnik Anne Ambartsumyan, Sergej Zhorin izjavio je kako se njegova klijentica u posljedjne vrijeme žalila na utjerivače dugova, koji su ju zivkali i po 20 puta dnevno.


Ispričala mu je da ih se boji jer su jako agresivni, a odvjetnik joj je, tvrdi, savjetovao da se za pomoć obrati policiji.View this post on Instagram


Вообще не понимаю, как Моя близкая подруга @annatarasova могла перепутать монетки на Моем модном клатче со СМАЙЛИКАМИ! Землятресение в зоне гламурного пространства😂 О чем будет этот пост? Да ни о чем! О бесконечной радости и вкуснейшей кухне в @lamaree_restaurants ❤️ Доброжелатели Мои, улыбнитесь! Жизнь так чудесна, радуйтесь и танцуйте, не сдавайтесь и не останавливайтесь ни перед чем! ❤️ #annaambqueen #Королева #НеСтавьтеЛайкиКМоимПостам


A post shared by Anna Vladimirovna (#Королева) (@annaambqueen7) on