Tvrde izvori

Meghan Markle smatra da je na kraljevskom dvoru postojala urota protiv nje: “Bila je uvjerena u to otkako je došla”

S.M.

Meghan Markle & Princ Harry/Flickr

Meghan Markle & Princ Harry/Flickr

Meghan i Harry trenutno uživaju u Los Angelesu sa svojim jednogodišnjim sinčićem.Meghan Markle (38) vjeruje da je na kraljevskom dvoru postojala urota usmjerena protiv nje sve od trenutka kada se doselila u palaču Kensington, prenosi Page Six.


Markle se bojala da dvorani za misiju imaju nanijeti štetu njezinoj reputaciji zbog njena američkog stila upravljanja, nakon što se s princem Harryjem uselila u Frogmore.


“Bila je uvjerena da postoji urota protiv nje pa se praktički stavila u izolaciju kada su se preselili u Frogmore”, kazao je izvor. “Mislim da se od početka osjećala poput outsidera. To nije bio život na koji je navikla i htjela je van”, dodaje.
Osjećala se usamljeno i nedostajali su joj prijatelji i njezina mama. Jedan je izvor za The Sunday Times kazao da je pogonsko gorivo preseljenja kraljevskog para iz Velike Britanije u Kaliforniju, bila želja Meghan Markle za financijskom neovisnošću.


“Borila se s time što ne samostalno ne zarađuje. Uvijek je radila i mislim da se nije osjećala ispunjenom. Financijska sloboda je veliki dio razloga zbog kojih su željeli otići”, kaže izvor.


Unatoč natpisima da se Harry muči sa životom u Los Angelesu, par je razvio prijateljstvo s pjevačicom Adele, Leonardom DiCaprijom i mnoštvom ekipe iz Silicijske doline.


“Sigurna sam da se njihov društveni život sastoji od večera s ljudima kojima mogu vjerovati i s kojima se mogu povezati”, kazala je Melanie Bromley s kanala E!.


“Bit će vrlo oprezni oko širenja svog kruga prijatelja jer prijateljstvo s pogrešnim ljudima može naštetiti njihovom imidžu i planovima”, dodala je.