Loš dan milijarderke

Kylie Jenner se požalila na život, ekipa na Twitteru ju “uništila” komentarima

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

"Dosta mi je 2020.", napisala je. Čini se da čak i milijarderi imaju loš dan, na što se požalila Kylie Jenner. Zvijezda reality emisije “Keeping Up With The Kardashians”, najmlađa samoostvarena milijarderka, kraljica kozmetičkog carstva i majka preslatke Stormi, upravo je pokrenula lavinu komentara na svom Twitter profilu.


“Dosta mi je 2020.”, napisala je. Ekipa na Twitteru je odmah krenula s postavljanjem pitanja i traženjem objašnjenja za ovakav status.


“Da? Biti milijarderkom je bilo teško proteklih tjedana?”, “Je li bilo teško imati dovoljno love za rješavanje svih problema bez brige ove godine?”, “Kupi si još jednu godinu, u čemu je problem?” i “Pošalji meni novac”, samo su neki od komentara iznenađene ekipe na društvenoj mreži. 
Našli su se tu još i komentari poput: “Moglo je gore. Mogla si biti siromašna” i “Preskoči odmah na 2021. Imaš love”.


Druga strana je ipak imala suosjećanja za Kylie, pa su joj priskočili u pomoć rečenicom: “Novac ne kupuje sreću!”.


Jedan je korisnik Twittera napisao: “Samo zato što Kylie ima love, ne znači da ne može imati loš dan, mjesec ili godinu. Čovjek je poput svih nas”. 


Jenner se često nalazi na metama kritika zbog toga što reklamira skupocjeni životni stil. Njezina kolekcija osobnih automobila nije dobro prošla na društvenim mrežama, pogtovo iz razloga što su njezini dugogodišnji obožavatelji sada mladi ljudi koji rade. 


THG prenosi da je tada obrisala objavu sa skupocjenim automobilima, poslušavši kritike svojih obožavatelja. No, ova objava – još uvijek stoji.


Neki komentari i mediji nagađaju da se Kylie uopće nije žalila o vlastitome životu. Pišu da se njezina objava odnosi na smrt repera Pop Smokea, koji je nedavno tragično preminuo i kojeg je spomenula u prethodnoj objavi.


Kylie je bila njegova velika obožavateljica, pa se nagađa da se ovaj noviji “tweet”, odnosi upravo na tu tragičnu vijest.