Najmlađa milijarderka

Kylie Jenner podijelila obožavatelje zbog ukrasa na noktima: “Jesu li to prave novčanice?!”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Još se jedna popularna starleta uključila u javno razbacivanje novcem, poput svojih starijih kolegica.Kylie Jenner (21) koju mnogi nazivaju kozmetičkim mogulom, a neki starletom iz klana Kardashian – Jenner, podijelila je fotku svojih manikiranih noktiju na Instagramu. Priča možda ne bi bila aktualna, da detalji na njezinim noktima nisu podijelili obožavatelje njezinog lika i djela.


Jenner je dugačke nokte ukrasila nježno rozim lakom, a na neke je dodala i ukras novčanica od 100 dolara. Ne možemo sa sigurnošću tvrditi je li Kylie htjela svima pokazati onu dobru staru “ima se, može se” ili je riječ o pokretanju nekog novog kozmetičkog trenda na zapadu.Ono što svakako možemo reći, jest da je detalj s novčanicama podijelio njezinu vojsku obožavatelja na Instagramu. Fotka je skupila nekoliko milijuna “lajkova” i nekoliko tisuća komentara.
Komentar koji je moguće pogodio u srž problema, objavila je jedna korisnica uz riječi: “Sve što čujem je ‘ja sam bogata, a ti siromašna”. Ostali komentari uglavnom posramljuju Jenner, poput: “Hvališ se bogatstvom i bacaš ga u lice siromašnima. Uzor?” i “Jel` to sve o čemu vi Kardashianke razmišljate??”


S obzirom da je Jenner majka jednogodišnje djevojčice, obožavatelji su zaključili i da će joj biti teško paziti da ne izgrebe djevojčicu. Netko je u komentarima zaključio da je “sada očito da Kylie ne mijenja pelene djevojčici.”


Glavna tema među obožavateljima je i pitanje: “Jesu li u igri prave novčanice?” Činjenica je da si Jenner svakako može priuštiti “igranje” i sa pravim novčanicama, a na pitanja fanova još nije odgovorila. U svakom slučaju, fotka skuplja “lajkove”, a Jenner dolare.