Nakon prevare

Kardashianki bivši dečko darovao ogromne balone: “Cijenim ljubav i pažljivost”

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Danas je izašao moj novi parfem "Pink Diamond" iz kolekcije KKW Fragrance i za poklon sam dobila ove predivne balone - napisala je Khloe u objaviKhloe Kardashian i njezin bivši partner Tristan Thompson još uvijek su u dobrim odnosima nakon njegovih nekoliko prevara u prošlosti.


Kardashianka je na svojem Instagram profilu pohvalila oca svojeg djeteta jer joj je poslao poklon za proslavu izlaska njezina novog parfema. 


– Danas je izašao moj novi parfem “Pink Diamond” iz kolekcije KKW Fragrance i za poklon sam dobila ove predivne balone – napisala je Khloe u objavi.
– Poslani su mi od moje bebe True i Tristana. Cijenim ljubav i pažljivost koju su mi poslali. Ponosna sam na suroditeljstvo koje ostvarujemo. Prošlog mjeseca Khloe je govorila o “liječenju” nakon drame koju je proživjela s NBA košarkašem, kao i njihovom suroditeljstvu. 


– Teško je, stvarno nije lagano to za mene. Bilo bi lakše kada bih mogla uzeti True i zabraniti Tristanu da ju viđa, ali on nije povrijedio nju, nego mene. On je njezin otac i mora imati dobar odnos s njome. Ja neću stati između njih – rekla je prije mjesec dana Khloe.