Intervju

Influencerica Doris Stanković kod Željke Markić: Abortus je zločin, transseksualci su bolesni

Portal Novi list

Foto Screenshot Youtube

Foto Screenshot Youtube

Ova 20-godišnjakinja uvjerena je pobačaj treba zabraniti i žrtvama silovatelja, a da da je transeksualnost bolestDoris Stanković, 20-godišnja influencerica, koju je šira javnost upoznala kad se žalila što joj porečki restoran nije darovao ručak u zamjenu za reklamu na njenom Instagramu, dala je velik intervju Željki Markić na Laudatu TV-u.


Stanković je izazvala žestoke reakcije pa i sprdnju u javnosti kad se žalila na postupak restorana, koji su mnogi smatrali opravdanim. Najžešća reakcija stigla je od redatelja Dalibora Matanića.


On je poručio da su svi influenceri neradnička bagra. Kasnije se ispričao, ali tu je ispriku potom povukao kad je doznao da je Stanković govorila da pobačaj treba zabraniti i žrtvama silovatelja.
Ova 20-godišnjakinja uvjerena je da je transeksualnost bolest. Iste stavove ponovila je i u intervjuu Željki Markić.


“Ja stojim iza svojih stavova i to je to. Smatram da je dobro da svatko ima svoj stav, jer nas to gradi kao osobe. Ne prezirem i ne osuđujem ikog tko ima drugačije stavove od mene”, poručila je Stranković.Pokušala je pojasniti svoj tvrdi stav o ženskom pravu na izbor.


“Na jesen 2019. godine moji pratitelji na Instagramu postavljali su mi pitanja, a jedno je bilo što kažem na abortus. Izjavila sam i stojim iza toga da je abortus ubojstvo, da je zločin.


Napisala sam da smatram da je abortus ubojstvo, da dijete ima različit DNA skroz od svoje majke, da može imati i različitu krvnu grupu i to nije ženino tijelo”, rekla je Stanković.


Zatim je ustvrdila da transseksualne osobe poštuje, ali da ih svejedno smatra bolesnima: “Smatram da imaju poremećaj seksualnog identiteta”.


Požalila se Željki Markić na Dalibora Matanića.


“Ostala sam šokirana da se jedan čovjek koji mi može biti otac tako ponaša. Ja sam se maknula s društvenih mreža kad su izašli njegovi postovi, jer je nastao cyber-bullying”, rekla je Stanković.


Zatim je krenula Željki Markić objašnjavati što je to cyber-bullying.