Sve po rasporedu

Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta iskorištavaju izolaciju za usavršavanje različitih vještina

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Poštujući preporuke o društvenom distanciranju, djeca pronalaze vremena i da vide svoga oca, Brada Pitta.Angelina Jolie se trudi situaciju održati što normalnijom u vrijeme kada se zajedno s djecom nalazi u izolaciji, prenosi InStyle. U kući je sa svih šestero djece, uključujući i Maddoxa koji se nedavno vratio doma nakon otkazanih predavanja na Sveučilištu Yonsei u Južnoj Koreji.


Prema bliskom izvoru, djeca kod kuće rješavaju domaće zadaće, usavršavaju nove jezike, sviraju instrumente, igraju društvene igre i pomažu s pripremanjem večere. “Nije bilo previše prilagodbe jer su naviknuti doma rješavati zadaće”, dodaje izvor i objašnjava da se ovo posebno odnosi na Maddoxa koji se fokusira na svoje korejske i ruske studije.


Poštujući preporuke o društvenom distanciranju, djeca pronalaze vremena i da vide svoga oca, Brada Pitta. “Sva su djeca doma s Angelinom, ali nastavljaju viđati Brada i redovito ga posjećuju. Provode puno vremena zajedno kao obitelj i druže se, gledaju filmove”, kaže izvor.
Jolie se trudi da kod njihove djece sve ide po rasporedu, a nedavno je donirala i milijun dolara neprofitnoj organizaciji “No Kid Hungry” koja pomaže nahraniti djecu koja ovise o školskom ručku kao obroku.


“Od ovoga tjedna, više od milijardu djece diljem svijeta ne ide u škole zbog njihovih zatvaranja uzrokovanih koronavirusom. Mnoga djeca ovise o brizi i hrani koju primaju tijekom školskih sati, uključujući gotovo 22 milijuna školaraca diljem Amerike koja se oslanjaju na to. ‘No Kid Hungry’ ulaže napore da bi dospio do što je više djece moguće”, kazala je glumica u nedavnoj izjavi.