"Zlatni trio"

Daniel Radcliffe otkrio druži li se još uvijek s ekipom uz koju je snimao Harryja Pottera

S.M.

Foto/Wikimedia Commons, Flickr, Wikipedia

Foto/Wikimedia Commons, Flickr, Wikipedia

Njegov je odgovor zasigurno oduševio sve obožavatelje legendarnih filmova.Bližimo se devetoj godini otkako je prikazan posljednji nastavak “Harryja Pottera”, kultne magične sage o mladom čarobnjaku čija vojska obožavatelja ne prestaje rasti niti nakon svih tih godina. Prvi je nastavak, “Harry Potter i Kamen mudraca”, izašao prije gotovo pa devetnaest godina.


Povodom toga, tijekom gostovanja u emisiji “The Today Show”, Daniel Radcliffe, koji je utjelovio glavnog protagonistu filma, odgovorio je na pitanje o tome druži li se još uvijek s ekipom kraj koje je tolike godine proveo na filmskom setu.


“Apsolutno!”, odgovorio je mladi glumac. Za svog je kolegu Ruperta Grinta i kolegicu Emmu Watson, objasnio da nisu toliko bliski koliko su nekada bili, ali da je nedavno poslao poruku Rupertu jer je glumac postao otac, prenosi The Hollywood Gossip.
“Još uvijek mi je neobično da smo u godinama kada imamo djecu i siguran sam da se ostatak svijeta zbog toga osjeća poprilično starim”, našalio se Radcliffe. “Iskreno sam sretan zbog njega. Bit će fantastičan otac”, dodao je.


Radcliffe je u vezi s glumicom Erin Darke od 2012, godine, a Watson navodno hoda s biznismenom Leom Alexandarom Robintonom.