Novi singl

Saša Lozar u mjesecu ljubavi publici poklanja baladu “Vrati se”

Dijana Ljubanović

FOTO/Gržinčić Creative Visuals

FOTO/Gržinčić Creative Visuals

"Vrati se" nova je pjesma Saše Lozara čiji video spot možete pogledati u tekstu.U zimskoj idili, u nestvarnim ljepotama i netaknutim dijelovima prirode Grabovca i njegove okolice, snimljen je video za novi single i romantičnu baladu Saše Lozara, „Vrati se“.


Ljubavna priča obojena moćnim Lozarovim vokalom kao naručena je za period u kojemu je sve u znaku nježnih emocija. Oni pak koji nikako da se dovoljno nauživaju zimske idile, zasigurno će biti zadovoljni snježnim kadrovima, pogledu na šume, kućice na drvetu, divlje životinje i planine.


Lozar ističe kako je upravo bila ideja dočarati kroz moći prirode poruku ljubavi koja je i snažna i nježna. Ovo je još jedan poziv na pokušaj i šansu da dvoje ljudi sačuvaju, ponovo dožive nešto što je jako u njima, pomalo nostalgično, kaotično i strastveno.
Balada podsjeća na stil Steviea Wondera pa se u 4 minute, koliko traje pjesma, pomiješao soul, rhythm and blues i pop s toplom bojom Lozarevog tenora.


Autorski uradak potpisuje Predrag Martinjak, a režiju spota redatelj Filip Gržinčić. Lokacije snimanja spota su Plitivice Holiday Resort i okolica, koji svojom netaknutom prirodnom ljepotom i divljinom ostavljaju promatrača bez daha.Autorski Tim:


Glazba/tekst: Predrag Martinjak Peggy


Mastering: Bojan Šalamon Shalla


Produkcija spota: Gržinčić Creative Visuals


Asistent produkcije: Goran Ajelić


Režija: Filip Gržinčić


Styling: Saša Lozar & Gordana Bosak by Diesel


Izvršna produkcija: Gordana Bosak,


Nakladnik: Agapa,2021.


Lokacija: Powerd by Plitvice Holiday Resort, Grabovac