Izniman interes

“Sabaton”: Dodatne ulaznice za nastup metal sastava u Opatiji

Ivana Kocijan

Foto: Press

Foto: Press

Koncert će se održati 19. kolovoza na Ljetnoj pozorniciSabaton, jedan od najpoznatijih svjetskih metal sastava, 19. kolovoza dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiju, a zbog iznimnog zanimanja publike organizatori iz Festivala Opatija jučer su u prodaju pustili dodatni kontingent ulaznica po cijeni od 300 kuna.


Ulaznice je moguće kupiti na www.mojekarte.hr te putem slovenskih i talijanskih prodajnih sustava, u Opatiji u uredu Festivala Opatija radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji. Na dan programa, blagajna na ulazu u Ljetnu pozornicu bit će otvorena od 18 sati.


“Unatrag nekoliko godina počeli smo pored domaćih i regionalnih najpoznatijih izvođača (Oliver 2017., Balašević 2017. i 2019., Čolić 2022., itd.), u Opatiju i na Ljetnu pozornicu dovoditi velika međunarodna glazbena imena (Zucchero 2018., The Dire Straits Ex. 2018., Eros Ramazzotti 2019., Diana Krall 2019., Luka Šulić 2021., Il Volo 2021., Maksim Mrvica 2021., Tom Jones 2022., Sabaton 2022.) koji po pitanju unapređenja ponude, etabliranja i promocije Opatije znače neprocjenjivo.
“Opatija je ne tako davno ljubomorno gledala prema Puli i Zagrebu, a danas oni dolaze nama. Ovim koncertom idemo još korak naprijed u širenju raznolikosti ponude, privlačenju nove i mlađe publike i dodatnog potvrđivanja Ljetne pozornice kao jedne od najvažnijih hrvatskih ljetnih koncertnih lokacija za velika međunarodna događanja”, poručio je ravnatelj Ernie Gigante Dešković u ime organizatora Festivala Opatija.