Krajem iduće godine

Ulaznice u prodaji: Tricky i grupa Opeth nastupaju u Zagrebu s novim datumom

Karmen Bosnić

Tricky, Foto: ERIK WEISS

Tricky, Foto: ERIK WEISS

Ulaznice za koncert na novi datum u redovnoj su prodaji po cijeni od 200 kunaZagrebački koncerti Trickyja i grupe Opeth, odgođeni zbog pandemije, dobili su nove datume za kraj 2021.


Jedan od pionira trip hopa, Tricky, novi album »Fall To Pieces« promovirat će u klubu Močvara u subotu, 16. listopada 2021. Svi kojima ne odgovara novi datum ulaznice mogu vratiti do 15. siječnja na prodajno mjesto gdje su kupljene. Ulaznice za koncert u novom terminu u redovnoj su prodaji po cijeni od 140 kuna. Ostane li ih na dan koncerta će koštati 170 kuna.


Legende švedskog progresivnog metala, žestoki Opeth, dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture na svoj premijerni koncert u Hrvatskoj 27. rujna iduće godine. Svi kojima ne odgovara novi datum ulaznice mogu vratiti do 31. prosinca na prodajno mjesto gdje su kupljene.


Opeth
Ulaznice za koncert na novi datum u redovnoj su prodaji po cijeni od 200 kuna. Ostane li ih na dan koncerta će koštati 230 kuna.
Službena prodajna mjesta za oba koncerta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online Eventim.hr.