Dojmljivo

Putokazi predstavljaju novi singl i spot “Igralica”

Portal Novi list

Putokazi

Putokazi

"Igralica" je dojmljiv singlu koji će vas zaintrigirati snažnom energijom i inovativnim zvukom te potaknuti na promišljanje svijeta oko vasNakon singla i spota “TanTanatos Filip Frank remix”, Putokazi nam predstavljaju i novi singl s četrnaestog albuma „Meandri“.


Riječ je o pjesmi “Igralica”, dojmljivom singlu koji će vas zaintrigirati snažnom energijom i inovativnim zvukom te potaknuti na promišljanje svijeta oko vas.


“Jer protiv svijeta da ne poludiš, ponekad treba kriknuti, smoći snage pljunuti u lice da bi se igralo sa životom, po njegovom rubu, po rubu njegova ruba i preko toga ruba. Ne moraš biti Bukowski niti naš Kamov, možeš biti tek ti koji ne pristaješ na smrt puno prije nego što premineš”, poručuju Putokazi.

“Igralica“ je četvrti po redu video zapis s albuma „Meandri“, a redateljica je i ovaj put mlada i talentirana umjetnica Gea Rajić: „Kroz teatralnu scenu i koreografski dinamizirane pokrete „Igralica“ prkosi Smrti i njezinim posljedicama.


Dječja igra poprima karakter obreda, izazivajući pritom u promatraču emocije napetosti i tjeskobe. Crno bijeli kadrovi označuju razliku između Života i Smrti, početne i završne točke, dok crvena boja naglašava jačinu spektra osjećaja koje doživljavamo u međuvremenu.“