Novi singl zagrebačke grupe

Psihomodo Pop je vampirskim pozdravom zaključio 2020.

Ivana Kocijan

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

Mračne, puste ulice i skriveni prostori zagrebačkog Gornjeg grada poslužili su kao idealna kulisa za ekranizaciju šestog singla s albuma »Digitalno nebo«.Neočekivana događanja koja su cijeli svijet preokrenula naglavačke obilježila su prošlu godinu u kojoj nam je glazba umnogome olakšala nošenje s nedaćama.


Tako su se i naše rokenrol zvijezde iz grupe Psihomodo Pop umjesto live svirkama bavile nekim drugim stvarima i za kraj prošle godine predstavile odličan spot za singl »Vampir«. Mračne, puste ulice i skriveni prostori zagrebačkog Gornjeg grada poslužili su kao idealna kulisa za ekranizaciju šestog singla s albuma »Digitalno nebo«.


Redateljskom palicom i ovaj put je dirigirao Radislav Jovanov Gonzo koji već dugi niz godina vizualno oživljava pjesme Pshića.
»Pomoli se sestro, pomoli za moj soj. Jednog dana doć’ će vrag i svima uzet’ će nam kroj.«


Za kraj prošle godine, ali i novi početak, omiljena rokenrol ekipa je poručila: »Hej! Na liniji Dado Gobac. Kakva je bila godina, kužiš, takav je i spot za kraj godine.


Pošto smo ove godine svi povampirili, za kraj godine jedan »Vampir«. Ljubi vas vaš Psihomodo Pop!«


Glazbu i tekst nove pjesme potpisuje Davor Gobac, aranžman Psihomodo Pop. Režija je djelo Radislava Jovanova Gonza koji je uz Marija Borščaka bio zadužen i za kameru, dok se za montažu pobrinula Anita Jovanov. Glazbenu produkciju potpisuje Lemon Production – Srđan Sekulović Skansi, a izvršna je producentica bila Lidija Balija.